爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢
祝喺wild玩quest rogue嘅人不得好死
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

一入場見佢係戰士 頭也不回留低隻冰川做任
不過講真任賊係狗 但係比起海盜戰真係要用腦
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

任賊=太陽

其他deck=行星
打10場任賊真係輸9場
未見過TURN5前解唔到任

成日輸shaman
求改

無aoe ,打唔到shaman
發現totem+jade shaman係呢個meta都幾勁,多細怪食前期節奏(1/1/2 element,2費jade武器,1/1/2海盜),然後又多清場。自己打hunter,暫時未輸過,前期食節奏食硬佢咁濟。打token德,4張清場等住佢張living mana。最難打係taunt warrior,輸硬咁濟

3月份已有巴打repost 幾次
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

quest rogue 仲狗過任戰

任戰起碼你落下taunt, 回下血佢都怕左你

quest rogue 自己彈出彈入turn 4,5 已經完場
一係有dirty rat 拉key 怪
一係佢抽唔到牌
一係你就極速抽曬上手, 極aggro 咁打殘佢
如果唔係基本上死硬
而家對親quest rogue 都燒線
玩狗deck 呀啦
拎副on9 牧deck 屌到你老尾發發聲

死傻閪真係由得我燒線
到最後仲以為自己有得嬴
屌你宅母狗deck 閪

打10場任賊真係輸9場
未見過TURN5前解唔到任

我用秘密法一見到盜賊就知又贏一場
用堆直傷法卡都夠做
手氣好前期多怪仔T6,T7就搞店
再唔係有兩張ice block都夠拖死佢
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

冇quest rouge 出現仲玩打頭戰咩。
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

講到要用腦 咪又係彈出彈入 然後聽天由命
唔玩快攻都唔知點打你啲任賊 寧輸海盜戰 都唔想輸比任賊
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

冇quest rouge 出現仲玩打頭戰咩。

啱啊
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

quest rogue 自己彈出彈入turn 4,5 已經完場
一係佢抽唔到牌
如果唔係基本上死硬

打quest rogue睇嘅係佢hand點,得罪講句,一家一樣靚hand,冇人阻到佢
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

一係佢抽唔到牌
如果唔係基本上死硬

打quest rogue睇嘅係佢hand點,得罪講句,大家一樣靚hand,冇人阻到佢
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

輸俾海戰都甘心d,靚d起手都防到下,任賊屌你老味乜鳩都防唔到,明牌玩都防唔撚到呀屌你
交換80g任
美服
請問一下
任戰牌組 沉魚 同 原始飛龍 既重要性
前日開包中左任務卡,諗緊合唔合。
PS 依家係PotC戰, 上月卡在R10。
請問一下

食屍鬼/旋風斬+沉魚=一視+奉獻
請問一下

你冇嘢呀嘛,咁flamestrike=一視+奉獻?
請問一下

你冇嘢呀嘛,咁flamestrike=一視+奉獻?

I mean 重要性
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

輸俾海戰都甘心d,靚d起手都防到下,任賊屌你老味乜鳩都防唔到,明牌玩都防唔撚到呀屌你

屌 講冇腦既話 任賊點會輸比海盜戰
彈出彈入 彈出彈入 完任 交任
屌佢老母暴雪真係弱屄智
咁撚柒樣既玩法都可以拎出黎
完全唔洗理對家

上面仲要講到自己打戰 識留隻冰起手 已經好撚有策略 好撚用腦咁 真係笑撚死
請問一下

848一定入滿 沉魚就睇meta 不過多數都入滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞