爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
12win 副deck靚到一拎到就知道打唔到12win對唔住自己 但on9打到7-2差d收皮

呢排玩競技最想玩聖 用劍龍

E+ Arena法師攞spellbender其實唔差 有時可以hard counter聖

E+ Arena法師攞spellbender其實唔差 有時可以hard counter聖

mana bind都係
屌岩岩玩大亂鬥拉法姆
turn 2 出左聖騎113 變英雄能力個魚人。
點知最後竟然贏左
笑到我
一開始互有攻守,中期比我幾次top deck 清倒場,之後開始頂唔順。打到剩番五張牌時,比我儲左好耐嘅兩張火球一張dark bomb 收左皮。
事實證明拉法姆啲牌係好撚勁,根本唔需要英雄能力
想問問呢,幾耐之後會有新卡牌出?
因為之前更新完無哂單人模式改由卡包形式,想confirm 下個日期
想all in 啲廛合傳說

好彩以前舊副本打曬
班fd冇一個開曬舊副本
蝕到

果度差唔多成六千塵 蝕死

最舊嗰個我冇 其他都有

我意思係問幾時會更新再出新卡包
如果要半年之後先會既 我就用哂我而家既塵合我而家想要既傳說 例如aya 個啲
舊副本我大致上都有齊
Sorry for 1999

照跟番上個卡包計 咪半年出一次新卡包囉
想問問呢,幾耐之後會有新卡牌出?
因為之前更新完無哂單人模式改由卡包形式,想confirm 下個日期
想all in 啲廛合傳說

好彩以前舊副本打曬
班fd冇一個開曬舊副本
蝕到

果度差唔多成六千塵 蝕死

最舊嗰個我冇 其他都有

我意思係問幾時會更新再出新卡包
如果要半年之後先會既 我就用哂我而家既塵合我而家想要既傳說 例如aya 個啲
舊副本我大致上都有齊
Sorry for 1999

照跟番上個卡包計 咪半年出一次新卡包囉

即係十月 咁我可以安心合哂啲塵佢嚕
Thanks!

每年4 8 12月出新卡包喎
見到海盔戰同TOKEN德第2TURN就長考會唔會太狗

88場勝 收工

88場勝 收工

ME 100

88場勝 收工

ME 100

拉法姆 對上 科...我會捲土重來!

88場勝 收工

ME 100

唔投真係感受到咩叫絕望,花式SM

88場勝 收工

ME 100

點解打咁多場??

刷金
但其實好多場都唔使打

88場勝 收工

ME 100

兩個ser 加埋多過150
EU 比較少人直接投 欣賞有骨氣既人 我亦虐得勁開心

88場勝 收工

ME 100

兩個ser 加埋多過150
EU 比較少人直接投 欣賞有骨氣既人 我亦虐得勁開心

最仆街嗰次對面打到我殘血,以為贏硬打抱歉,

生命之樹加全場打5
屌岩岩玩大亂鬥拉法姆
turn 2 出左聖騎113 變英雄能力個魚人。
點知最後竟然贏左
笑到我
一開始互有攻守,中期比我幾次top deck 清倒場,之後開始頂唔順。打到剩番五張牌時,比我儲左好耐嘅兩張火球一張dark bomb 收左皮。
事實證明拉法姆啲牌係好撚勁,根本唔需要英雄能力

brawl 成日都好唔平衡
出新卡包後一個月又打回原形
越黎越悶,任都唔想解
出新卡包後一個月又打回原形
越黎越悶,任都唔想解

仲衰過上個META
之前都有心機刷金頭
美服無朋友 80交換
其實點會咁快悶

除左術士 每隻職都有出場機會

Midrange deck多左

好過上個淨係patch aggro vs reno la

玩緊kazakuz牧
無玩一年想玩返 (之前上過傳說)
有個陣時大部份主流橙卡
5000塵同1600金
開左naxx黑石山同探險
應該點玩先可以快啲跟得返個進度

小心

經典卡包都會有卡入英雄堂

都係要退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞