爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
少課啦,我都課左38蚊咋,但係無卡
屌你班友害人不淺
千祈唔好撚課啊

你玩左幾耐 一次都無課過?

出GAME第1日玩到宜家
友誼賽80金係咪可以交換?
終於用種菜德上到r5
可以轉deck fun play了
牧黎講係咪得心火先上到枱?
任牧係咪fun deck黎
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

rafaam 根本唔會輸
2mana 出隻減4 mana 既legend

kel 2mana 得堆垃圾

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多

我記得上次出科爾蘇加德勁好多,個個屌哂鬼

勁易抽到海根係咁射4血,拉法姆支杖冇今次咁易儲

今次佢明顯改勁返拉法姆
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多

今次佢明顯改勁返拉法姆

上次天生技係復活,拉番勁怪上水,今次抽垃圾仲要唔減Cost,拉法姆今次仲要第一張一定係升杖,唔好話減4cost傳說,減3cost史詩都好屈機
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多

今次佢明顯改勁返拉法姆

上次天生技係復活,拉番勁怪上水,今次抽垃圾仲要唔減Cost,拉法姆今次仲要第一張一定係升杖,唔好話減4cost傳說,減3cost史詩都好屈機

唔係一定有升杖,要抽到先得
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多

今次佢明顯改勁返拉法姆

唔係一定有升杖,要抽到先得

上手必中wor 第一張
仲卡緊開放r7-r6
個人好鍾意玩龍戰 但通常頂唔住快攻deck
玩左大半日海盜戰
成日贏一半輸一半
成日遇到蟹仔
終於用種菜德上到r5

有無deck參考下
屌你班友害人不淺
千祈唔好撚課啊

呢個年頭唔課金基本上好難有得打喎 講緊係r15都已經成堆傳說
屌你班友害人不淺
千祈唔好撚課啊

呢個年頭唔課金基本上好難有得打喎 講緊係r15都已經成堆傳說

打arena囉 又唔一定要衝rank既

任務賊勝率其實唔高,冇腦狗deck任戰勝率都冇5成
終於用種菜德上到r5

有無deck參考下

打速攻deck就賣下血之後疊甲
打慢速就種菜啦
前前解怪解到咁上下就到佢就要解你了

邊度黎既資料
[img]https://i.imgur.com/6RYavgM.png[img]
[img]https://i.imgur.com/CatInIO.png[g]
[img]https://i.imgur.com/YIh4tLH.png[mg]

邊度黎既資料

http://www.vicioussyndicate.com/data-reaper-live-beta/

來源呢度,中文翻譯係ptt搵到
麥迪文法終於legend
有無網可以睇返自己既stat

好似lol既op.gg
有冇人玩美服 fd challenge quest

id: 最後聖誕#4243

added TerryGG#3816

打左3場都抽唔到拉法娒,但都全勝係咪我好彩

打左3場都抽唔到拉法娒,但都全勝係咪我好彩

係 通常對面抽到aoe 再落隻傳說 你就係咁先
或者係你抽唔到張 token boss
都會係咁先
點解打到Rk2仲會有人t3啟動出living mana咁on9
點解打到Rk2仲會有人t3啟動出living mana咁on9

T1啟動出power of the wild召隻32都見過啦係rank3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞