爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

今日開玩第一場大亂鬥 送一包經典 第一次連開兩張 仲要一張金卡

我冇既

自選傳說

如果我選 就應該掉走黑騎換其他
琴晚見到個hs streamer叫Alliestrasza好好j

無巴打j過
無玩一年想玩返 (之前上過傳說)
有個陣時大部份主流橙卡
5000塵同1600金
開左naxx黑石山同探險
應該點玩先可以快啲跟得返個進度

今日開玩第一場大亂鬥 送一包經典 第一次連開兩張 仲要一張金卡

我冇既

自選傳說

如果我選 就應該掉走黑騎換其他

金邊傳說都正啦
有個陣時大部份主流橙卡
5000塵同1600金

同你差唔多不過我停左兩年
上季先玩返都上到傳
呢加有分'開放' (所有卡都可以用) 同 ' 標準' (得經典卡同近一兩年既卡)
主流D人就玩標準既
如果係想玩標準既就拆舊卡 (你個3個劇情標準都用唔到了)
有冇話想玩咩類型既deck 因為今個版本其實都幾多deck 可以爬上傳說

以前玩得最多係中速聖
如果1600金係用黎開卡包/區好
因為未熟新卡驚打競技場會好快出返黎
同埋新版有咩橙卡比較勁
有個陣時大部份主流橙卡
5000塵同1600金

上季先玩返都上到傳
呢加有分'開放' (所有卡都可以用) 同 ' 標準' (得經典卡同近一兩年既卡)
主流D人就玩標準既
有冇話想玩咩類型既deck 因為今個版本其實都幾多deck 可以爬上傳說

以前玩得最多係中速聖
同埋新版有咩橙卡比較勁

咁啱曬 中速魚人聖呢加暫時都係tier 1 deck
開卡包同開區兩個比我就實揀開區 入面D野你玩其他deck 都實用

thanks
有個陣時大部份主流橙卡
5000塵同1600金

上季先玩返都上到傳
主流D人就玩標準既

以前玩得最多係中速聖
同埋新版有咩橙卡比較勁

咁啱曬 中速魚人聖呢加暫時都係tier 1 deck
開卡包同開區兩個比我就實揀開區 入面D野你玩其他deck 都實用

thanks

但中速魚人聖都幾貴 入面有幾張傳說
秘密法(麥迪文)好好玩

唔駛驚唔夠牌用

成日遇返秘密法,係咪帶張食秘密就遇唔到

咁其實打返秘密法定其他職會有明顯優勢?

打任賊就直接投得
值得一看無廚爹 我依家唔玩爐石都會得閒睇下佢點作幣
值得一看無廚爹 我依家唔玩爐石都會得閒睇下佢點作幣

台仔我睇tom,廚爹好似打競技場比較多
亞服Yuenxi #3333
80金互換
有幾位巴打add左我
我搵佢地無反應
秘密法(麥迪文)好好玩

唔駛驚唔夠牌用

打任賊就直接投得

秘密法打任賊都投?
秘密法(麥迪文)好好玩

唔駛驚唔夠牌用

打任賊就直接投得

秘密法打任賊都投?

秘密法正常係吊打任賊
我想問到底點解間唔中就會係競技場撞到D有開放卡既deck
又伐木工又unstable portal 又青蛙
我想問到底點解間唔中就會係競技場撞到D有開放卡既deck
又伐木工又unstable portal 又青蛙

十幾年前開左場冇打落去
我都仲有副gvg概競技賊係度

痴線會唔會太好笑
仲要係10勝既時候遇到嚇死我
宜加競技場7勝以上基本上唔係法就聖騎
岩岩對住一隻法 兩隻1 cost 1 1出兩張 firelance portal
再加兩張變羊一張隕石打到我D大怪體無完膚
秘密法(麥迪文)好好玩

唔駛驚唔夠牌用

打任賊就直接投得

秘密法打任賊都投?

秘密法正常係吊打任賊

係咩
秘密法(麥迪文)好好玩

唔駛驚唔夠牌用

打任賊就直接投得

秘密法打任賊都投?

秘密法正常係吊打任賊

係咩

法術法制
琴晚見到個hs streamer叫Alliestrasza好好j

無巴打j過

youtube d 舊片好一般

無巴打j過

youtube d 舊片好一般

係有少少殘 不過算正
任戰對龍牧應該拖慢黎打?
定係速戰速決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞