True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
nuarl n10 pro好可惜..
有冇人對jabra elite 75t右邊耳會細聲左好多,呢幾日都係咁
電話用緊三叔s20,考慮緊BUDS PRO/MTW2 請問邊隻好D
想問下B&o隻 e8 2.0同3分別大唔大
其實我就睇中佢隻藍色
有白卡洗腐皮姐 唔洗理會
2.0好似冇聽過,不過有新買新啦連接都好d
e8 sports咪藍色,聽講聲同3.0差唔多
買左 pamu quiet mini
發現聽歌時 收到訊息 notification 唔識響 (只會斷一斷歌)
係咪 只可以換牌子解決?
想問一問 2000蚊樓下 最好既係唔係得Sennheiser Momentum True Wireless 2 ? 而且邊到有得試DEMO
所以我一直都好抗拒網上討論區有正負評功能,完全就係破壞討論氣氛
啱啱退左隻Gemini,想知有冇人用緊falcon pro,音質如何
W40+無線耳掛
不了 好柒
無線有排都未追到w40個音質wor
純估band仔會唔會fender好d
其實唔使諗
用開有線嘅轉藍牙點都係垃圾級別
淨係講清晰度已經無得比
都明,依家用緊果張藍牙都唔差,係啲通話聲同叉電on9咁解
已退devialet gemini
UPS寄番去
啱啱收到Paypal退款email
真心唔太好用, 成日單邊無晒電, 自動connect
好奇怪, 都出左一排, FORUM / YOUTUBE 都冇人開箱
我試過D 聲係OK
可能specs 太差

我見連 aptx 都無, 又無話用咩 soc
我都想知,屋企用開KEF T305,電腦又用KEF EGG,好想儲齊全套
見 KEF Mu3 唔貴又有ANC,都幾吸引,但係唔知點解一個review都無

利申:用iPhone, 有AAC就夠
冇人搞marketing 送比d youtuber 試
過咗14日都仲退到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞