True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
半開放姐係點?
早知買actibe 75, 平幾舊又防水
呢間公司都服務差到仆街,係facebook問佢野會block 9人,永世Black list.
我感到我的gemini變得完美了
其實聲底唔錯架,希望攪得掂再冇獲氣啦!同埋都要贊吓呢間公司啲服務態度,跟進都很好既
係, 但75t因為封閉式設計, 會深入耳道, 變左被動隔音好好多, 所以overall我覺得差唔多
即係無咁深入耳道, 好耐以前個啲非入耳式耳機咪全開放式
依家啲耳機普遍係封閉式, 85t就為左戴得舒服攞個平衡, 整半開放式
聽日試埋出街睇下干擾有冇改善埋就功德圓滿
做開貴product點會唔好
但呢個bug都搞咗成4個月
想問下邊到有得買jabra active 65t個耳塞?
上官網睇好似成千蚊.....
Google 又準備出 buds
所以等08出多D色先買
7plus 果D雲石真係好撚靚
Mtw2 公價係咪1900?
持續用左3個月有解放既感覺 希望冇新bug
其實佢個anc都真係幾勁
今日搭火車開咗飛機mode真係隔咗95%
係差過qc earbuds
Buds pro同埋mtw2之間大家會點揀
試埋冇窒機了
我都更新咗
正常返晒
啱啱先FIX好呢對, 跟手又話出XM4有LDAC

想逼死人咩屌
Jabra - Elite 75t HKTVMALL $888
屌得過?
巴打們有冇收到佢email 送一對eartips 同Devialet Care warranty extension
就係冇,我見國外啲人有收到
Register 左devialet account 都冇?
我有呀 多左年warranty 遲下trade in 都幾正
Ching收到?? 等我打去問問先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞