True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Samsung buds + 點分真假
聽開ie80s咁唔駛諗一定係MTW2
falcon pro有ANC 咩
不過睇嚟今次雙動鐵真係令到佢偏冷聲向
btw 啲底噪點?
我成日覺得藍牙+動鐵,底噪係死症
新手尋日第一次買true wireless,買左 Sony wp800n,貪佢可以做運動+降燥 ,想問下有時窒一窒 係咪正常,尋日用左全日,點解我唔太feel到有降燥咁,好似都聽到周圍既聲
自膠左
得cvc無anc
底噪就一定有 不過對我無咩大問題
就係差個ANC,雖然冇都得..
有冇試通話?用唔用到?
之前見bose有出過
邊度有得試mtw2?
連Samsung wearable, 假貨連唔到
可能eartip唔fit,換下跟住扭下角度
斷線方面,只能講sony一向唔係強項 如果成日斷就攞翻去換啦
好的 唔該
Buds Pro 幾時先有第三方耳棉耳膠
iPhone 用mtw2 要開到最大聲,max volume 係咪無得較
清你去驗一驗隻耳好喎...
定係你iPhone開咗Volume limit
sp800n?
運動無線耳機有冇推介
budget2k
yes
我長開4-5成最多6成ja wor
你係咪太鬆
ios可以?thank you
想問buds plus 值唔值得升級pro?
同埋而家出s21係咪冇左送pro 既優惠?
1.值得
2.暫時無
有冇pro既戴後感分享下 感謝巴打
Pro 只係試過聲,三頻極之平衡分析力幾好,係有少少似akg 調音,但無Akg 啲高頻咁有光澤同華麗。anc 都正正常常,總體嚟講值1000-1200咁上下聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞