True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
True Wireless真無線耳機討論(51)
https://lih.kg/2382167
三星透過送buds嚟吸引人買佢啲電話, 所以佢唔會咁傻出IOS版啦
頭POST又咩都冇 想點
對上幾個po都係無個喎
睇清楚 49 #3 已經有
BTW 我整緊
排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8 3.0
Apple AirPods Pro / Max
Jabra Elite 85t
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
Master & Dynamic MW07 PLUS
Noble Audio FALCON Pro (暫無香港行貨)
Nuarl N6/N6 Pro
Sony WF-1000XM3
Samsung Galaxy Buds Live
Samsung Galaxy buds pro
Audio Technica ckr70tw (暫無香港行貨)
BOSE QuietComfort Earbuds
Cambridge Melomania Touch

感謝會員文化節拍提供
-yamaha隻e5a/e7a搞到要停售兼回收+退錢

https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1309145.html?fbclid=IwAR35V5fwzYgjrHM81xek1rTwim3sHvvXPzb8YuPFVHQHxE83t1mUQptGiDA

其他品牌詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

以下支brand好買,歡迎各位巴打再提供
Anker/Soundcore
Taotronics
1more
KZ CCA
Pamu
SoundPeats
Edifier
Mifo
FiiO
Earfun
HiFi Man
Cowin
Mpow
補埋Devialet Gemini 真無線耳機, 因為呢對之前都多人講
多人講中伏?
咁當年mtw1代都係伏伏地嘅
btw, 我覺得Devialet嗰對未必可以靠軟件fix到斷線同走電問題

網上流傳嘅xm4外型, 今年應該會出?
上個post有人話bud pro用到cp360,本身以為橢圓形用唔到試完就算
現家用緊mtw 2 因為傾電話想轉 其實邊隻音質好啲
聽講mtw2整體音質好過buds pro少少, 但buds pro喺人聲方面比較好, 尤其女聲.
#1 sample 麻煩pin
devialet gemini firmware 有問題, 品牌回收

唔可以經藍牙更新firmware?
唔清楚, 不過我諗recall 得應該唔只 firmware 問題
開始聞到mtw陣味...
包容使用中
想問下呢家買mtw2會唔會太遲,定等埋XM4
只會拎黎聽歌
如果唔急用嘅話可以等多幾個月先, mtw2而家大約2K左右
等緊佢 or Airpod pro 2
我記得之前已經有巴打講過,好似 sales 同佢講?
話停賣,要 5 月先再出貨?
但我唔記得邊個講
新手想黎問意見
本身用緊mtw1 但又係有漏電問題驚佢隨時打柴
睇緊b&o e83.0同mw07 plus
想問下各路巴打可唔可以俾少少意見我
因為想試下唔同牌子先唔買mtw2 唔該哂各位巴打
mtw好似都係電盒走電ja wor
算小問題
變咗期貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞