True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
本身隻野有得直送香港 你打香港地址就得
退稅佢會扣番日本本地消費稅果10%直減落件貨度
你擺落chat埋單就見到平過佢原先個價
同埋直送因為apex加曬價關係 而家同dhl只係差幾十蚊
所以我而家日馬買野九成都直接dhl算快好撚多
日本集運好多時就算肯寄電池類都只可以一件貨入面唔多過兩粒
好似無線耳機呢d左右耳加盒3粒電就九成寄唔到
switch果陣都係咁 因為左右手制加主機有3粒電
佢就算肯寄都要幫你開盒分開寄
好似係因為申報問題定過關問題
除非你集運會用到DHL呢類佢地肯幫你搞報關
或者日馬直送佢會幫你搞埋報關所以可以寄到
買黎玩下囉
見佢留言度D人話好過MTW2
用緊n6 pro不過兩邊個殼都跌到有裂紋,間中會輕微鬆開禁唔到d制
9成時間聽女聲,想問如果換CKR70TW算唔算有升級
Unwire
仲好記得10鳩幾年前,
係咁鳩推Samsung, 勁踩iPhone,
點知班所謂記者係用iPhone
CX400BT
同mtw2一樣只係冇左個叫好過冇既ANC
而家邊到出buds pro行貨最平?
過咗2年保養期未
過咗就算
買過隻
$2k 預算
BOSE QuietComfort Earbuds 定 Fender Tour好
or 其他更好選擇? BOSE個外型幾岩胃口
平時只係用開垃圾AirPods
想聽聲靚啲 有抗噪 同最重要做運動冇咁易甩
而家mtw2保養一年定兩年?
我過年前買2年保
ANC BOSE第一,運動就有翼好D,聲就要試自己口味
啲降噪功能係咪會減弱?用咗兩個月BOSE QuietComfort Earbuds感覺弱咗
同問
nuarl啲女聲真心正
試親其他最後都係用返nuarl
就算DHL都係一個盒最多2粒電
之前寄airpod都分開2個盒
你直寄定集運?
我MTW2日馬買DHL一盒寄到
冇 我之前寄比我女朋友,直機香港寄出
會唔會因為自己寄同公司寄有分別?
因為我SWITCH都係日馬買直送香港 都係DHL就咁一件過寄到

今日到 更新中聽日有新野用
多謝公司個折扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞