True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇人同我一樣好抗拒用anc耳機
有耳壓真係好辛苦
得Devialet gemini 好啲 可惜都退左了
65t 用45mins就冇電有冇得番廠
新手留名。無線耳機係咪唔應該買水貨?
有時無反應
感覺tap 慢啲會好啲
仲有無人用緊technics 嗰對?
想買隻降噪耳機,諗緊JBL live free nc+ tws 定sennheiser momentum 2 好
如果99%聽jpop/kpop女聲
揀e8 3.0係咪實無錯
JBL果隻個ANC你當冇啦,MTW2就有效果但唔勁
聲就JBL都唔差,bass多d刺激d咁
環境音就mtw2好d jbl果個有d回音
通話就冇認真試,雙對都冇俾人話過聽唔到
jbl我之前戴得唔舒服放左,依家就用緊mtw2
唔係買日系果D好D咩?
你好似啱
咁仲有冇邊隻比較多人推係比較好用
我都係最近上網見人讚jbl果隻先想買返隻
但見你咁講又好似一般炸wo
jbl正價買就唔好啦,有平的話都可以,同埋好似又出左對JBL Club Pro Plus,睇埋果對,始終mtw2貴好多,如果有平D又夠用的話唔洗咁肉赤
例如有咩推薦...
你個意思係未收貨已退嗎?
如果$500budget想買個非入耳俾長輩睇youtube同講電話,有無可能做到?
我覺得唔好,尤其舊電始終係消耗品, 舊電打柴/有問題就成對報癈
買就最好買有兩年保個d
著重清晰人聲嘅話
係咪mtw2好過bose qc?
我麻麻地bass
著重清晰人聲嘅話,兩隻都唔啱
b&o
AVIOT? NUARL?NOBLE?
Mtw 2啲人聲係咪真係好後同好乾?
AVIOT 好聲但we差,nural 隻10pro 接收有問題,noble 要買就買pro
AVIOT Qc 差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞