True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
買咗, 做咩
想睇下好唔好用,見review話個anc唔算最好
最好係講緊bose播,梗係唔得
如果你用原裝耳膠塞得實咪中上
其他部分冇投訴,連線好穩定
thanks 今日去買
試下先,佢形狀比較特別,我覺得部分人戴會甩
用返同一個size隔音差咗 可能質地軟啲
其實buds pro幾好聲,不過1600 好多選擇唔會買佢
森海啲膠不嬲都on 99 ,ie8 開始都唔好用
從來冇賣過1600 wor,宜家睇price好似12定13?
正價1600
但唔會正價買架嘛,samsung嘢不嬲出第一個禮拜就開始跌跌跌跌跌
我見旋轉好多人放$1200
贈品
1200 就買得過,啲聲好健康,唔會有遍科
但係係咪話保養要跟電話張單?咁寧願1300(見price.com show緊1300左右) 出面買啦
之前係旋轉收左隻buds+比老母
問過唔少賣家 好似連單都有分兩種
一種係跟電話張單 一種係獨立單
獨立單D賣家會比到你
唔知 buds pro 一唔一樣
咁9煩嘅?
我買buds pro贈品果陣真係有獨立單,唔知點解
都唔算太煩 問清楚就ok 起碼比係舖買行平兩舊 算係咁啦
係要就交收煩少少 急用就冇咁方便
請問mtw 有無得降返去4.11
岩岩pre order 左隻Earfun Free Pro Oluv edition
(用er2xr 個standard 去調音嘅$69.99 ANC TWS)
有巴打有興趣嘅到左之後可以做個聽後感
有,睇下會唔會乾清尖
"EarFun is a young Chinese brand, established in 2018"
"EarFun and Edifier have also collaborated closely"

https://audioxpress.com/news/earfun-teams-up-with-edifier-to-create-brand-s-first-noise-cancelling-earbuds
又係大陸野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞