True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我都想知今年唔知會唔會出4.0
筆直一千蚊
想請問下monster clarity 6.0 anc 點睇?
最緊要唔易斷/疾, bass重, 同戴得比較穩唔易甩出黎就得
有無人用過aviot隻te-d01d mk2,ag隻tws04k同nuarl 隻n6 pro?
有無咩評價
如果雜食嘅話Bose qc/E8/MW07+ 邊個好啲
最後執到隻水貨 四百幾蚊,十分唔錯
500蚊收贈品 有保
無計,我想要紅色,焗買水貨
紅色係咪冇行貨 好少見
應該無
淨係見過台版&美版有
好似數碼通出過紅色行貨,期間限定
有bud plus bud pro
bud plus感覺音汁好d
流行曲 rock 女聲 鋼琴
師兄你用左幾耐先同佢講退架? 係寄返法國定係香港門市?
我都心大心細想退,
雖然你講嘅2,3 我都未試過,而1我都試過,解決方法就係開住個app先耳機擺入盒,確保佢充到電先再收埋,但我好似比佢玩咁緊
吓吓開合開合, 真係比佢玩緊

我係網上order
直接 email devialet, 佢會覆番你UPS退貨步驟
之後會收到UPS詳情, Print番label / invoice, 約時間上網收件
Pack好 貼好label/invoice 等去番法國
幾日就收到confirm退錢
係啊好嘢嚟,如果1200買得過
BUD PLUS 賣1000 UNDER姐 細鋪
請問soul sync anc好唔好用
本身想買anker soundcore liberty2 pro
但知道大陸牌子不了
1000以下嘅外國anc
呢種係咪算最好

Btw我都想買Sony sp800n,但學生畀唔起
Buds+ 可以上網收人地全新禮品
我之前買s20 送buds+ 都放左5舊水

如果驚buds+ 收到假貨 check 清楚果貼紙
carousell大把平野汁,二手/贈品/全新行貨都有, 你呢對sp800n我就咁查都已經有全新行貨做緊千一
https://www.ect.com.hk/tc/sednaearfit-crystal-for-tws-azla

今日行過買左azla呢隻新出耳膠
摸上手質地應該同之前Xelastec差唔多
不過呢隻短身d 之前Xelastec我都有買黎用過
隔音能力唔錯 但問題係佢果個所謂既熱可塑性
我用幾次之後 除完隻耳機出黎會見到舊耳膠係凹左入去
而且係好難整得番出黎 所以後尾用番同廠既SednaEarfit Short算
希望今次短版改善到呢方面問題
Mtw2想連耳膠用Final Audio E Type定spinfit好
有無巴打可以比下建議
有冇咩平睡眠耳機推薦
約時間上網收件 即係UPS上門收件?
YES~
UPS封Email有個位比你印晒啲送件
另外會比你約UPS上門收件 (你揀時間/地址的)
耳機pack番齊件入盒, 再用紙盒保護好, 文件用透明袋裝好, label向面, ups啲人會check齊就收走

睇住email做就得~
iphone用得唔得,幾舊水咁平
最近跌左對airpods pro 想是但買住對先,冇歌聽好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞