True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有s21 換唔換buds pro好
我隻buds+ 都賣左5舊水
你拎buds pro 依家啲人放緊 $1200
仆街mtw2擺左落洗衣機壞左
而家買xm3 / airpods pro 會唔會好傻仔
唔該
兩款都等新一代
換,梗係換啦
換咗! 諗住自用 希望唔會失望
apple已經係最好 用其他brand人地完全聽唔到你講乜
想問下用iphone&xm3係咪用唔到佢個同步傳輸功能?
之前用緊Sony Xperia 1嗰陣左右耳啲電量都好均衡,
但係轉咗iphone之後就含曬,左耳長期仆直,
右邊無用過咁滯仲有成70%

定係已經係眾所皆知
因為我完全搵唔到相關資料,
最近試咗下EQ加DSEE sony都頂到半個鐘多少少
iphone直接20分鐘都無就入返盒,不過右耳又係仲有70%
airpods就係
pro我有保留
利申用緊 但人地已經話係聽唔到聽到好炆
吹乾之後
拎去保養啦
airpods 2就有資格話自己最好之一,app哪來的本錢踩其他牌子 除非你係靜音室內通話,否則正常有噪音嘅環境下,打得贏app嘅絕對有
想問下around 1200-1400有啲咩可以選擇?
想電池續航長 同通話ok 咩歌都聽下
睇左開頭介紹果啲
Cambridge Melomania Touch 好似都幾適合
Mtw3 會幾時出
請問各位

Amazfit PowerBuds Black
Model No. A1965Blk

Jaybird Vista True Wireless Earphones Black
Model No : 985-000874

Plantronics BackBeat FIT 3200 (Teal)
Model No. :BBFit 3200

如果喺呢3隻揀
請問點排
有咩優缺點
唔會出
想知幾時有IE系列
Ching有無提議真心想買隻for傾電話用
未用過其他ANC產品 比較唔到
https://youtu.be/omro-DWl3JY
7:21開始睇,airpods pro 放係2019年就通話屌打嘅,三叔由buds+開始已經通話降噪反打左好耐
想送耳機比女朋友做生日禮物 暫時睇中nuarl mini6金色同noble audio falcon白色 大家覺得邊隻好
巴打買二手咁勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞