True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
等 devialet 算
等五月尾有現貨先入手
哭能左
之前用mtw1, 左耳打撚咗柴,同埋無限走電真係好撚煩

想問下有邊隻有類似級數既音質?
同埋有樣野好重要就係左右耳都可以單邊用
淨係右耳先可以單邊用呢樣野之前係買完先知
買左jabra 75t active
發現左個問題 唔知其他巴打有冇
就係連緊iphone 個時 接電話 通左iphone唔識自動連去75t到 要係音訊到手動連過去 但an機就冇咁既點問 到底係唔係iphone係咁?
唔知Devialet收唔收消費劵
我都等緊
buds+ 真係正, 400蚊收到, 帶得舒服聲又ok
B&W 出咗真無線
簡體中文 / 英文
官網條女戴果陣好撚大舊下 我諗拍得住bose果隻
啲大舖應該收
新手想問下邊款耳機音質好但又唔易甩,之前一直都想買sony XM3,但有試過戴個fd嘅,雖然fing左幾下冇甩,但唔係好fit 耳
The PI7 has a four-hour battery life, while the PI5 can last up to 4.5 hours on a single charge.
iphone 配 mtw2好細聲
有冇得set大聲d?
似鐵三角最先出嗰隻 ckr7tw size
B&W 貴嗰隻 可以將 non Bluetooth device 透過個盒連耳筒
B&W個個幾吸引,香港幾時有買?
想問下 Nural mini同N6/pro有乜大分別 ?
同埋想問有無半入耳式推薦?唔洗講air pods
收得皮仲要係官方數字
用緊第一代airpods, 最近右耳開始打柴,成日斷connection,
想問下sony wf-1000xm3 同 airpods pro 邊隻好d,
另外想問係咪得airpods 可以iphone 轉macbook 唔洗斷connection, 再自己人手connect 轉?
係,只有airpod可以
我自己兩隻都有用 (女友用airpod pro)
sony用左兩年 個人覺得唔舒服 又大舊 airpod舒服d
sony好多時要放落耳仔調較一輪位置先啱位 airpod一放落耳仔就啱位
不過呢D係個人體驗 你自己試清楚 戴耐少少先知

音質一定係sony靚聲D 但係我平時都係聽spotify 覺得個差別唔算真係好大
較啱EQ架話 個人覺得airpod唔差太遠

比我揀會揀airpod 仲有個盒細D放褲袋又方便D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞