True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
退到,你contact個customer service就得,我諗太多人投訴掛
退咗嘅話有無邊隻值得入手
而家生活上都真係幾需要一隻tws耳機
我想入falcon pro,不過唔知如果聽開jazz好唔好
求救
有保咪番,我都試過會換新俾你
Cambridge audio果隻點睇
見到之前都有巴打提過下

Devialet Gemini如果唔係炒firmware純講聲應該都得好小tws可以有得比,我當時唔想買qc earbuds先揀咗佢;但炒software真係死罪,真係唔知而家仲有邊隻好揀
Oh 巴打張單有keep到?
Devialet Gemini本身右耳成日connection出事都算,之後仲要每除一次斷一次

Cambridge audio連線方面幾好,極少斷線,但係低音方面無我想像中咁好
所以而家真係煩緊,想搵返隻差唔多音質同anc差唔多質素嘅tws市面上真係無咁制
啱啱入手咗falcon pro,到左睇下點
好,等睇巴打包膠
好多鬼佬評測好堅,v 型調音,解析度同有線一樣,刺激型聽感,話佢同mtw2都係最強
日馬入手?
Audio46
雖然我已經用緊mtw2但都好想試下..等你報告
請問主要講電話,有無邊隻推介?

用緊S10+
Thanks
buds+/live
live會舒服啲
thanks
真呀,多正皮嘅留言會引導左人思考但其實未必係啱
Mtw2 呢隻嘢cls,換咗360 之後三頻正常返晒
小弟買咗隻klipsch t2 一開始冇問題 但係依家淨係connect到其中一邊(1係左1係右)有冇ching知要點整翻同步?reset咗都係咁
一開始會覺得難
用耐咗依家每次都sense到
細細力tap 就OK
口味啫,唔代表唔掂嘅
如果你係鐘意聽bass咁咪唔啱你
有冇巴打買咗/會買 galaxy buds pro?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞