True Wireless真無線耳機討論(52)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔斷線可以考慮Buds+,細舗$7xx,我戴住四圍去三,四粒鐘基本上無窒過,係抵玩之選。
jabra elite active 75t 同 galaxy buds pro 音質,舒適度,通話質素情況如何周圍都唔見有buds pro可以試,試過jabra但唔知點解覺得低音唔夠(但網上普遍評價話佢低音好勁)

電話用緊samsung,同埋會經常用嚟做運動,video conferencing唔該
想問吓巴打香港係咪唔會入ckr70tw ?
samsung機一定用返samsung野啦,jabra真係貪佢可以連兩部機,有專用武器一定比較好用
buds pro 通話幾好,可以上YouTube睇下例子

用番三星電話就多啲功能
咁嘅話buds pro同buds+音質方面相差會唔會好遠見到都差成倍價錢,同埋buds+ ipx2防水做運動出汗o唔ok唔該
我上網睇,ipx2都防到汗
音質冇咩意見,未試過buds+
我諗價錢相差主要係anc, 通話質素
Nuarl N6 好廢 左右聲道不平衡
去搵保養商換咗一次都一樣
邊度收到風
之前已經有人問過,當時預3月有update 點知影都無
75t 要tone EQ,個bass先出D
要bass 勁,fender tour , 層次感好得, 不過通話好唔得。。。
有冇人用緊fender ?
尋日跌咗個65t 諗緊買WF-1000XM3 但驚佢通話能力弱啲
想問吓大家有冇推介
用iphone
AirPods pro
咁大獲
我仲amazon jp買咗n6 pro
想問下b&o e8 3.0做運動易唔易甩
本身用開e8 2.0 跑步會就甩就甩咁

同埋講電話功能o唔okay
用2.0未成功帶住耳機講電話過 對方完全聽唔到咁
而家舊電壞左 想睇下繼續用b&o好無

出去啲人suggest fender tour 同 klipsch t5 ii true wireless
平時聽開r&b hiphop嗰類
有無啲咩其他推介咁?
唔該
唔見左airpod pro 等出新,
諗住買active 75t 頂住先, 有無iphone 用家講下

行過中原好似見75t 85t都有減
過保養未?
MW08
上星期到手,用落覺得長導管已經隔得好好。
純粹頭幾日執eq執咗陣先發揮到佢嘅potential
點睇aviot 新出隻te-d01m
一千蚊有齊anc aptx adaptive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞