True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Libratone 中資
Ching都係用iphone?

我個人覺得Bose太大粒唔好睇,同埋有人話搭車會boom boom聲

Mtw2我諗就咁用應該冇問題,但聽講去鬧市某d地方會斷,又話睇片打機會delay

咁樣如果聲接受到都可能入返AirPod pro

Ching仲有冇其他推介?
AirPods Pro 同 mtw2個聲都差幾多下
建議你試聽咗先
我會去試,只不話擔心mtw2會斷同delay,呢d未必即場試到,普遍睇AirPod pro穩陣d

Btw上youtube 睇cm有外國人評mtw2聲冇AirPod pro咁好,話AirPod pro高中低balance d耐聽d
其實搭車boom boom聲我估應該係anc耳機通病
at least我用過另外兩隻anc都有
bose個boom boom聲已經係處理得最好個隻
國產就免啦
原來係咁...未用過anc唔太知
delay呢家野,其實唔係打音game根本無視,我手頭有airpod pro係方便,但我始終聽歌為主,所以心思思之下都訂左MTW2,未到手..BOSE我就太大粒我用到,同樣如果唔係我耳細,入SONY都係好選擇,因為依家夠平
airpod係太淡口味,尤其呢TWS推力有限之下,相對其他落左下味精實會覺得好聽過airpod,但事實...我都係想要有味精多D
我本身都有個有線,或者可能有線聽歌為主,買AirPod為方便,但都驚日後用開無線方便會用多d,所以音色都會想考慮
我都有有線,但方便真係會殺死曬
所以音色盡可能都想買好dbtw mtw2要訂架?
我澳門冇貨,焗住網店 香港應該walkin有啦
Libratone 啲QC

用咗半年跌落地下散曬
我隻se七個月做左斷腳既雀仔,好彩有保換全新
我用過airpod pro , MTW2同Bose QC earbud
响巴士架車一凳係得Bose QC有boom得好大聲
其餘都無哩個問題
開細啲降噪改唔改善到
係好少少但都好大聲
可能係我耳仔畸型
唔關你事,我以前戴Sony 耳罩式降噪,小巴一閂門都有呢個情況。所以應該係產品問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞