True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Libratone track air隻耳機唔知點解我會帶到出耳水
如無意外唔會有,自己睇buds兩代app ,dl rate低仲要比人屌,maintain效益唔大
咁真係唔掂又要放
我戴極都唔係好啱位,成日都漏晒出面啲聲入耳,唔知係咪佢原廠隻耳膠唔 fit。等其他廠出耳膠耳棉先用返 Buds Pro,用返 WF-1000XM3 先
如果1500左右筆直,想通話好同有anc,最好有埋wireless charge case,唔理行水情況之下有無咩好推薦
本身諗過monster clarity 101﹑bose 85/75t﹑airpod pro,但係睇極都好似唔啱噤
打電話就airpods pro
如果唔打電話呢?想搵多幾個選擇睇
1500唔上唔落好難諗
buds pro岩哂
用咩電話?
iphone,但係唔想咩都用哂apple野
謝謝
整體上
但你唔追音色的話就真係買airpodpro冇撚有錯WO,我都係用iphone,入左mtw2都仲keep住隻airpod pro未捨得放
都追嘅,但係因為聽嘅歌好雜,無咩太指定需要,只講好聽又好空泛噤

75t應該其中一個選擇,但係想搵多幾隻之後落舖試
我用過65T,聲就唔鍾意,用就幾好用,有得試咪試左先,耳型戴得舒唔舒服都非常緊要
各位巴打 我budget ~2000 聽開metal/jrock
諗住買嚟做gym用 不過我耳仔好易出油驚易跌
之前用過st-xs2 同nuarl都唔係咁滿意好易跌
請問有冇推薦呢?
有冇師兄留意過Technics eah az70w?
少人用, 更加唔更新, 唔更加又俾人屌, 惡性循環
係日森見到,睇吓同audio technica有無得比
用緊 幾好聲 又未試過比人話聽唔清楚
不過唔知而家果啲會唔會個盒有走電問題
但其實得閒就拎黎差電就解決到加上終於有行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞