True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔知道呢邊有冇人用緊aviot
好似無咩人講
利申用緊bd-21f 係日本買
都真係幾細粒,瞓覺點就今晚先試到

買咗對jabra 85t 想煲下佢 點知一除低就會自動pause
可以點搞
試過幾好聲 又細粒
不過之前d巴打話易爛 po過相成個單元甩咗出黎
今日收到CKR70TW 但係有幾個小問題
想知係咪得我係咁
如果冇開藍芽先 左邊係會連唔到線 要放返入盒再拎出黎先得
用到一半想單用左邊會停左重新連過先用到
感覺中中地伏
其實每日返工放工聽2粒鐘
隻耳機用得好少電放返充電盒到
成日充電放電會唔會好快整死隻耳機?
有冇人用過JLab Epic Air ANC
評價如何
如果覺得有問題就直接退或者replacement (假如係日森直寄香港)
如果e8 3.0 同AirPod pro兩隻揀一,邊隻好啲?
N6 mini 開心使用中 換埋spinfit ss碼好舒服
你電話用邊部
你追求乜野
用iPhone, 追求通話同穩定性,之後就音質
但睇好多YouTube評測下邊有大堆人話Bose Qc 聲唔得
但睇完蘋果條評測又有d心動
仲諗緊由XM3轉唔轉好
新手問咩係 Boom聲
因為諗緊Xm3好唔好轉QC Earbuds
我用xm3 頭個零月都係咁
而家一上巴士/稍嘈概地方開左 最大 noise cancelling仲聽到街外聲
setting裡面有得較
藍芽長開同埋好少用單邊用家路過...
其實問題都唔算好大? 之前用E8冇單邊都係咁。
不過可能好個人感覺。

係未習慣個anc, 開咗頭一陣間會感覺到耳壓
有冇Ching用anc都有耳壓問題?
係唔係慢慢會習慣同好啲?
追求通話已經完咗。 一係AirPod pro 一係定新AirPod出
擒日去試完Bose QC earbuds 覺得D聲唔係想像中咁差
利申: 廢耳
自己耳聽為真啦
隻野賣點係ANC 聲既野個個口味唔同
我自己都係出街先用BOSE QC
係屋企用番ANOIC 50 訓覺用MTW2/ME07 PLUS
其實而家邊到有得試?去d大鋪都冇得試
anc耳壓我覺得算小
可能我之前用xm3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞