True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實 Buds Pro 只係隔到 6 - 7 成
兩隻揀重要有通話要求
噉應該得 Buds Pro
啫係水貨,你係香港就唔會有保養,一係你拎去日本
不過我又冇乜所謂,睇你等唔等行貨
我唔喺香港所以我就照買
第一,係亞馬遜買就一定要揀番亞馬遜自己賣,其他賣家除非係大公司,唔係就真係無保障。
第二,如果有問題要退貨您要自己聯絡亞馬遜,雖然唔係好難,但有朋友會覺得煩。
雖然我未試過,但如果退過一次貨嘅話都有問題估計都可以再退或者變換成 Gift card...
如果有通話要求 airpods pro同buds pro巴打覺得邊隻好啲
buds pro
airpods pro啞架
想問頂級降噪係咪仲係bose贏幾條街
想純粹買嚟保護聽覺,少聽歌
祝各位巴打身體健康
耳塞
多謝巴打 咁我知自己應該揀邊隻喇
有冇ching係xround aero真無線耳機用家 可以講下伏唔伏plzzzzz?🙏🏻(如果只聽歌同打機)
巴打們覺得kenwood wsa1g 有無伏
我audiologist話ANC好啲
buds pro 傾電話幾好,未比人投訴過
但係之前試背景聽都幾大
用緊airpods第一代
平時返工放工搭車用一切好正常

但係有時要配對zello用,d電去得好快,倒水咁。
有冇人知zello係未好扯電?

如果想換,想d電襟用,通話又清楚,有冇邊隻好d呢?
暫時既標准係嘈既地方聽得清人聲算好好
Same here第一日戴就戴左一兩粒鐘開始痛,
而家戴耐左無感
仲心大心細緊ckr70tw定mtw2
見d人話mtw2 update完同埋再eq setting可以令人聲出返
但ckr70tw又主打鐵三角果種高亮人聲

唔睇價錢點揀好
睇吓你有冇打電話需要
ckr70tw 理論上應該會好啲
用android 定iphone? 冇wearable 冇得較eq同reset touch command 差啲咁
Mtw2 用家答你
佢最新Firmware 的確係將人聲推返上
但要去到過亮又冇咁勁
佢始終都係比較3頻平衡
低音都幾有彈力
S21U, iOS完全無app support
想問下巴打ckr70tw 除咗高音人聲正,其他方面合唔合格,中低音果d會唔會痴埋
香港冇得試機
有無巴打試到 buds pro 同85T 比較個ANC 如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞