True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下 e8 3.0 vs Bose qc
音質 連線 邊隻好啲?
MTW2 正面睇都係會成粒突出黎

Bose咁大隻成個夾咁
黑色仲似小強
個人喜好

noble咁又幼又長先似shrek
Te-d01f都少少似
mtw2個diameter粗啲同唔算突了
白色無咁顯眼好睇d
我應該有,我搵一搵,你有冇tg 個d ?
請問你地係邊試buds pro
用緊noble falcon幾滿意
有bass有空間感 隔音幾好
係唔知buds pro啲聲會唔會仲好啲
BOSE
音質:
ANC:

SENN.
音質:
ANC:
依樣真 係某啲歌先會有翻,有啲又冇
不過有時覺得n6 pro 啲聲媲美到shure 535 ltd
tg@kwan0112
如果無限追求音質 其次連接穩定
anc同通話冇咩所謂
係咪都係mtw2 bd21j同ckr70tw 3隻入面揀一隻
te-bd21j個干擾同melomania1比都幾差
Gemini
其實MTW2用啱耳膠個ANC都可以啦
devialet gemini:

anc:#run#d

bugs:
追左好耐PO
淨係聽歌同ANC
好似MTW2 最好?
BOSE
音質:
ANC:

SENN.
音質:
ANC:
devialet gemini:

anc:

bugs:
gemini依家有D期貨feel..更新改善到就還好,但最怕佢搞唔到要出第2代先掂
咁佢搞唔掂要出2或回收 我呢d到左手唔會冇份換掛
Libratone Track Air+ 出左第二代, 用高通5141晶片, 藍牙5.2 有aptX 想入手
http://www.libratone.com.cn/products-airplus-details
想買個藍芽耳機for返工聽收音機 歌
本身有隻75t
但聽成日會聽到冇電
放工冇得聽

budget 700-900
耐用 電力夠
同埋唔好咁顯眼
75t個人認為唔顯眼

唔該大家
buds+,11hr+,可以左右單耳用
係 頭一兩日用 坐車半個鐘除果陣都痛到仆街 要換細一個SIZE
而家用耐左想換隻大碼落去
我手上嗰隻咩問題都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞