True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
True Wireless真無線耳機討論(50)
https://lih.kg/2343025
如果唔計價錢...

>Sony WF-100XM3
>Bose QC buds
>Sennheiser MTW2
邊個好D??

要ANC + 唔易甩 + 聽bass 多D
唔易甩已經可以唔駛睇XM3
要埋ANC
就Bose QC buds
等緊拎Gemini 嘅留名
咁MTW2....又有咩優勢??
(除左個case 幾靚仔之外)
同你另外兩隻比咪最細隻
平均 但ANC只係屬於有好過冇咁 用落冇太大差別
嗯嗯嗯....
咁bose qc 有耳翼, 我又唔驚佢大舊既~
想試~
我3隻都有
如果你要ANC加唔易甩就BOSE QC
聲就睇個人
個盒大細點排排?
MTW2最細
BOSE同XM3 D人第一眼睇落會覺得BOSE細個D
但真係拍埋 應該BOSE最大舊
頭post咩都無,光脫脫.....
Fender tour ,bass 同層次感 仲好
copy返上個post

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8 3.0
Apple AirPods Pro / Max
Jabra Elite 85t
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
Master & Dynamic MW07 PLUS
Noble Audio FALCON Pro
Nuarl N6/N6 Pro
Sony WF-1000XM3
Samsung Galaxy Buds Live
Audio Technica ckr70tw
BOSE QuietComfort Earbuds

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借
所以我都想提議下個post開始不如一樓列d 大陸brand出嚟叫人唔好買
Anker/Soundcore
Taotronics
1more
KZ CCA
Pamu
SoundPeats
Edifier
Mifo
FiiO
Earfun
HiFi Man
Cowin
Mpow
上個po 都好多人問...
Devialet Gemini 喎.....
屌唔屌得過先? D聲掂唔掂先?
利申:雙修
等佢2月update fix 咗啲bug 先,到時應該到下個post
價值好吸引

留名
佢冇任何防水搞到我停一停諗一諗
小弟咩都唔識
如果想買隻靚靚仔仔,降噪功能強既耳機,邊款會好啲。
暫時睇到monster clarity6.0 anc同 Defuc true mute,想知有冇伏?定係買airpod算
Bose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞