True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果係人坐巴士多就真係唔好諗Bose QC ,架車一凳就有Boom Boom聲好難受,同埋似乎為咗ANC個音質真係好一般
另外MTW2換咗耳膠/棉個物理隔音會好好多
哩個外型加埋哩隻灰色真係出事
我都無
香港未有行
有無得換過隻?較少人提呢個問題
12月有巴打有同樣問題,打去Bose換貨咗話有解決到哩個問題,但我打過去問叫我等firmware update.......之後我無等放鬼埋

咁? 我都冇用過
應該係特別campaign.... 我入你個code 都用唔到
個account 有就有
無的話夾硬入都可能invalid
我買咗用咗一個星期,未斷過線喎
反而之前用Sony WF-1000XM3成日一邊冇聲
iPhone 12 Pro Max
CKR70TW 同 mtw2邊隻好?
CKR70TW 同 mtw2邊隻好?

宜家用緊AirPod pro
有冇人對85t 成日比野干擾
可以干擾到兩邊都冇聲 但唔係斷線
特別左耳比干擾得好勁
有無人用新出果隻samsung galaxy buds pro ?
今日啱啱買,用多陣先,你想知咩我可以試咗先
其實我都買左你戴得耳仔舒唔舒服?
之前用buds plus覺得戴得舒服...但音樂感,音場同bass真係唔夠
音色PRO好左好多......
第一次用ANC耳機可能唔係好慣......坐巴士果陣震得勁有少少怪音係咪正常架 ?
暫時覺得幾舒服,穩陣得嚟唔會隊得太入,但有review話係個耳窩位痛,試耐d先知
anc我都係第一次用,唔識比較,覺得效果係ok但好似搭飛機咁唔中意,好快熄咗
MTW2係咪唔洗期望佢講到電話?我買左番黎,要攞住一隻對住佢隻mic講野人地先聽到我講乜,帶住基本上講唔到電話
用iphone係咪都唔洗諗買AirPod pro?如果考慮音質、唔delay、續航力、唔易斷有冇其他選擇?

有d想Sennheiser mtw2 or Bose qc,但mtw2有人話易斷,主機得一邊, Bose 又好似好大粒
海外網唔識用
邊個話易斷
頂,原本諗住衝bose, 見到有boom 聲問題又要縮

同埋其實acc aptx 分別大唔大
B&o e3.0都好,但冇隔噪
聽fd講
呢個太貴...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞