True Wireless真無線耳機討論(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我research到下面兩隻通話都唔錯
sudio nio
defunc true plus

有無師兄用過? 係咪真係得?
最緊要易戴同戴得舒服
唔舒服gei 幾細粒幾靚聲都無用
後期用airpods pro 對方成日話好細聲或者好嘈
要輕輕用手聽住對方先聽得好d
居然
咁應該中左機王
佢傾電話話聽自己把聲
同AirPods pro爭幾遠下 唔係好清楚
同埋佢用85t 坐巴士上層中後位
巴士閂門前果d咇咇聲
我聽到係刺耳到要即刻拎離耳仔
拎去換過都係咁
應該upgrade 完firmware 先係咁, 原本都無咁差
果個可能係排氣孔,唔通可以減低anc帶黎既耳壓?好似64咁
想問平時ios an 雙修
經常會開teams/zoom, 亦會出街講
簡唔中會聽歌
有冇邊款耳機推介
諗住試隻BUDS PRO, 衛訊又無, 豐澤又無,連專門店都無
嬲嬲地唔撚買
百老匯有得試…
想問Libratone好唔好?
見無乜人講
原丹麥嘢因為俾大陸佬收購咗,所以呢度會負皮

利申:用緊Air+ 2nd gen 唔錯
明白
咁算啦廢事係到搞事
我隻Soul ST-XS2用左一年,初初都好地地,但係上個月開始成日都斷線
右耳斷線問題更加嚴重
係咪代表可以換過隻新?
quality有保留
功能幾好
點睇第2代libratone track air+?
細隻嚟講係得佢 其他好重咁
請問1千蚊落下有冇推介?
用黎返工粗用,聽歌通話平均就得?
75t/75t active
專門店有wor
唔MIND係大陸牌就OK,之前用air+ 1代隻app有滿滿的大陸味..
第一代同第2代好似冇乜分別咁
個電盒換左,1代果陣好易放唔好一路會連住冇,同埋話2代有埋防風聲,雖然係戴得OK舒服,聲都穩陣,但間廠suppport真係麻麻,果時我初初用,aac都冇,佢出隻新版se有aac拖勁耐一直到airpod pro出左之後先俾返air+有aac,果陣我都賣左佢換左airpod pro lu~所以冇特別鍾意佢D聲唔建議入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞