[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我都係只要唔係去到差我都冇咩所謂 但文戲既表情 動作真係好緊要 暫時睇左5集我真係估唔到我最深刻係啊爺個到 真係起哂雞皮
youseebiggirl真係完全唔夾最多得變身個下
依個應該冇乜問題嘅
MAPPA之前有啲艾倫圖都好型
個段今井有文畫咗一個月
其實巨人第二季立體機動真係整得靚
OST又插得太好 座標+貝仔萊納自爆個段實在太夾
過一排又攞出嚟睇
華田巴ff緊自己係肥仔
有冇人同我一樣覺得對白唔洗應得咁快
可以比翻多少少間歇位落去 成件事應該會再易投入d 而家有少少你一句我一句駁落去咁既感覺
第4季集集文戲都好撚正
如果要做肥仔先攬到pieck嘅話就算啦
唔想做肥仔
睇返上上個po就知
都幾撚多漫畫黨屌bgm差屌表情唔夠多
今集我都cap唔少,所以我有睇到Mappa 有花心機畫佢表情嘅,但係我都明要時間囉
唔理,下集搞番好佢啦,Mappa第一次show 真正巨人打鬥
咁就唔係動畫黨 同 漫畫黨互屌

https://www.youtube.com/watch?v=rubASMfPChw&ab_channel=EFour4
睇過咁多version,呢個係我最鐘意個個沒有之一
誠意推薦各位清睇
做返華田畀皮克啜
一季一隻歌,呢首啱番呢季
又youseebiggirl
雙刃劍啦
做得好即刻省靚招牌 名留史冊 食晒wit 巨人fans
做得差就收皮
某d集數80分唔會夠 例如今集 人人期望100分上神枱同萊納自爆一樣epic
係大想頭 志氣可嘉既
插入位最fit我覺得,最後巨人樣個下起曬雞皮
我知啊,最近仲有新圖

首歌正係正,但唔夾依幕
Leak嗰個ost夾好多有feel好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞