[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
但係唔係鬼佬屌多咩
啱啱睇完,最後個version幾特別,入得幾好但個曲風都係唔太夾
同埋佢解釋得幾好,原版夠簡潔,畀空間聲優發揮,起歌嗰下夠突然
如果係leak嗰首佢個version會好啲,未至於冚咗人聲
I mean 日本人 好難接受到咁大堆負皮
通常都係唔繼續做 換人

你見佢twitter 都close埋
係第4季動畫垃圾
漫畫唔垃圾架
會唔會係宣傳手法
諗起麻枝
又唔可以咁講嘅排球少年都唔算係垃圾啦,係第四季某啲作畫外判左俾支那公司做所以差左啫,頭三季同第四季part1都做得好好
係前奏太長,未握手就入咗音樂,唔似原版準備變身放電先入
漫畫好好睇
我知,我都係fans嚟
針對第4季動畫姐
其實我覺得用You see big girl仲差過依家個首
可能係全世界屌明明今集真係好睇,不過大家用晒神作水準要求
原版bgm同第一個版本係好
揀邊樣真係好主觀
其實今集好似喺IMDb 同MAL都好高分
都係鬼佬屌女
Youseebiggirl唔夾依幕
呢個正wo
咁又太慘
日本人又咁重責任感
見到英文不滿留言可能仲自責
覺得令到外國人對日本作品失望
得罪講句,高分唔等於動畫做得好,兩件事要分開嚟睇
本身呢集劇情已經極出色,就算純文字演繹都可以好震撼
同埋imdb 通常都係一出個陣好易高分, 之後會慢慢跌落一個穩定啲嘅Range
利申:覺得Mappa今集表現還可以,有好有壞
班架仔郁啲就自接twitter ac㗎啦
你睇下格離麻枝准比人屌到
都OK WO,係後面多左小小CUT埋基本完美
派人入島搶始祖想繼續做世界一哥
失敗左就話因為始祖比艾撚拎左所以要拉埋全世界落水宣戰
成套野最鳩就係佢個家族
第二先到瑪雷
willy呢啲擺明係貴族政客
咁政治本身就係黑暗㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞