[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我重點係話打壓其他國家呢點佢地以前都比人打壓過 明白比人恰嘅感受 依家有咗權力就做返以前自己憎恨嘅人會做嘅野
吓?
依家我大曬 有權有勢

我接收你d艾爾迪亞難民 係馬萊住
你地幫我馬萊打仗好正常

佢地冇打壓其他國家
佢地打仗 巨人只不過係武器
最新依集係對漫畫第幾集
99-100
人係醜陋架
現實大把啦
如果全部人都係你諗咁樣識反省咁哩個世界會美好好多
佢有紅色臂章
因為佢個孫Zeke 係獸巨
有強大武器就攞黎侵略其他國家?明明以前自己都係受害者 依家有力量就可以打鳩人?仲話自己係英雄國?
冇講佢係咪侵略國家

你唔係想睇巨人expect d人係會將心比己嘛
所以我好欣賞巨人呢套作品因為真係太真實
世界就係咁殘酷 有班人係仆街 亦有人係好人
我會揀做一個無咁仆街但又有啲自私嘅人
現實係好人難做
除非你甘心比人食住一世
望下中國咪知
係,真係要手快快cap,慢多一兩秒就好

但係團長佢已經係build up好耐佢嘅夢想、私心同責任,臨死前嘅抉擇,比十幾秒佢係合理嘅

呢度嘅艾倫係第四季只係講咗少少野,完全唔知佢思考過程同發生咩事,都係講句,睇落去啦,大家覺得神可能係我地睇度之後嘅野啫,留番動畫黨日後重温呢個笑
殖民地都有喎 即係過去有侵略其他國家啦 如果唔係點會咁多國家唔妥馬萊
殖民地???
幾時既事
第二集有講
好多人欺善怕惡
想叫艾主席咪叫囉,但係我追漫畫po 覺得連登對艾倫嘅屌稱愛稱都係艾撚我個人幾鐘意咁叫佢
第時唔好問點解明明叫下一代啲細唔好跟啲支那語
跟住佢鬥氣話佢鍾意,話係第種解法,又話跟台仔先咁叫(台仔又跟支那叫)
搞到個撚個跟哂支那果套講
自己都唔爭氣真係自己攞黎is no fuck
係啊,佢係鐘意叫咪叫反正我就叫番艾撚,呢個最好聽,混合粗口嘅野真係廣東話最正
suwareyo
我幾年前睇撚住支那貼巴果啲人開始改名叫你估人地哩句真係串維尼仲唔係內聯網ban撚哂咩
我認同我盡左力叫人改口
我都叫開艾撚
艾撚呢個真係正,個音又似艾倫,又可以屌佢又可以係話佢好撚勁咁
每一個人有左權力就會腐化 呢個係必然
btw用返你個講法
你覺得馬萊係錯 因為佢同以前艾族一樣
姐係艾族都係錯
當兩個都錯果陣 根本無人係啱 所以咪話無分對錯囉ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞