[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
艾倫啊爺個幕係做得好好架
動畫係咪想同漫畫一齊完?
死肥仔下意識張開雙臂抽水
唔會一齊完到
漫畫4月完
動畫4月只係完part 1
成日提既第2季有少少唔夠公平 因為話哂仆街wit走左去搞自己套甲鐵城 有成4年比佢地慢慢第2季

但其實第3季貝爾托特一路飛上天一路內心獨白 最尾由close up隻眼拉翻遠都好正 我呢part都好深刻 貝爾托特其實最後都係一個真男人黎 同漢尼斯一樣反底跟住犧牲
嚟緊都要仲有唔少文戲表情就算打打下都要有表情變化,真係要加油
都冇人討論
得我話冇可能
其實真係好難做得好 仲要珠玉在前 而且做第4季真係難過之前好多好多 第4季既巨人其中一個最好睇既地方就係表情

皮克真係好撚正
人地做咗3季,跟住先掌握度咁好睇嘅變化我會比多啲時間Mappa 嘅,越後越複雜,希望佢突然爆發

我就係見去到4月 以為咁少集講得哂 原來仲有part2
D人表情好正
但係好難做得好好睇睇
Mappa加油
前面wit做得咁好 真係唔想臨尾香
當我見度皮克衝上去攬人嗰幕,我諗緊華田巴會係幸運嗰嗰,定係隔離嘅葡萄黨
邊有人互屌
黎黎去去都係漫畫黨話Mappa做得好 (80分),但唔滿意(期望100分)
然後動畫黨就話整得好好,漫畫黨乜乜乜
好期待下集嘅打戲
想睇mappa立體機動
順帶艾倫真係好型
https://youtu.be/yCpF48bLXbg
This better than Youseebiggirl
今季咁趕劇情一定少好多氣氛鋪墊
好難同之前三季比
如果立體機動整得唔好我會屌埋一份
加油呀MAPPA
記得有人屌漫畫黨係到話OST唔好
邊到漫畫好睇好多表情又點點點咁
大概呢類啦
所以係冇人屌過動畫黨
why not both
反而立體機動我期望好低,今井有文太神,兵長巷戰係永遠無法超越
嗰集用哂成季啲錢咁濟冇得比啦
狂燒
我對下集唯一要求係艾倫唔該繼續畫型啲,預告對眼就唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞