[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
可能之前俾D嘴遁,有咩坐低慢慢傾
和平理性非暴力用愛感化人既漫畫洗腦
巨人劇情就一把打醒你認清現實
睇住記憶巴逐步將d連豬
變返做團長巴d劇透內容
簡直係一種享受
執正都唔代表好
可以愈執愈差
萊納回憶個集已經係好例子
啱啱睇咗最新一集
萊納坐得太順攤,唔夠爭扎,冇撚曬feel
最重要嗰幕整柒咗,mappa 0/10,摺得
其實一拳漫畫家陣都俾人屌到爆, 無敵主角開頭就過癮, 之後劇情就不斷重覆, 相信動畫點都返唔到第一季嘅氣勢

同時追緊MAPPA 嘅咒術迴戰, 係好嘢嚟, 不過喺巨人面前都係失色 (當然知兩套嘢都唔同類別, 就咁比係唔fair)
睇到好撚sad
咁就0
整彩色漫畫 播ppt比你睇
一定啱 唔會錯
睇最新一集都係為咗睇坐嗰下
點知
明明整bgm班人冇轉到 個個走去屌mappa
其實慷慨就義,或者武士道式為大義獻上性命係現實係冇問題
但我覺得巨人好合理既一個位係巴打你講
‘被巨人食之前喊苦喊忽’
因為我上面講緊慷慨就義果類係被人一野ko/自盡救世界一下自殺之類
被巨人食果種係被人生吞
被人咬住咁折磨至死仲要唔係即死,
諗起都痛撚到
你認真?
淨係為咗睇坐嗰吓
其他更加重要但又整得唔錯嘅你唔理
重製仲俾人屌得金
打眼鏡大波妹係打得耐左d既
就算唔計巴打你講既劇情落差
jc都真係唔掂呢
佢畫得樣衰都算
下下打鬥冇撚左個過程,得個頭尾
咁我睇一拳托咩

警告:四重入面有少少漫畫劇情,未睇既唔好開
其實打仗好無謂
為左侵佔人地資源領土同藐視對方血統或信仰
而去令到咁多無辜既人死傷
不過又係好難避免既
可能呢個係人既天性啦
你殺完人跟住要人唔報仇唔追究邊有咁易
唯一嘅方法就係一開始就唔好打爛個牆
可惜有人總係自私既
還巨人之力艾撚姐係要死
艾撚又唔想死?
所以話我到而家依然認為團長係我睇過所有動漫入面最鐘意既角色
被巨人咬住都仲可以すすむ真係太人中之龍
YES,放心我好小心既,
你見我漫畫劇情都四重
同埋都盡量唔講劇情
最多討論下人物角色有咩轉變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞