[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (26) 麻煩pin block劇透撚

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
只有團長巴先會劇透完唔知自己透咗
mappa 捉嘅節奏完全唔中

例如當Willy講到帕拉迪島的惡魔時,應該係eren 微笑close up

d嘉賓拍手時,Willy個演講可以停頓一下,突顯出佢哋受到感染,及之後巨人出現個反差

高潮前奏,Willy 要不斷演説,其他角色講緊野都唔應該中斷,用大細聲去切換

巨人彈出嚟係今集最期待一幕,應該放d經費,例如幅牆裂緊時侯,應該要見到巨人形成過程

仲有cut 左好多有深度嘅句子

期待有人剪接個靚version 屌醒mappa
新post留名

我岩岩先係youtube search呢個meme
裝咗premium未見過
閱讀理解零分就唔好考究劇情啦
總之照做漫畫就最好啦
條友講得啱喎
數字巴又撚
終於有時間睇,今集多左好多問題
將黑髮妹落穴果個係邊個
黑髮妹話好似見過,
唔通係上次同團長打果波偵察時見到而而家仲生還果幾個?
會唔會係約翰,光頭仔或者韓吉,咁高應該唔會係兵長
最後阿撚變身,四面受敵,口巨車巨獸巨+鎧巨,仲多個戰鎚巨人,
加埋牆內果班槍都未見過既調查兵一齊都唔夠做啦
到底點打呀

表示自己最起碼已經放低咗萊納殺母之仇,要萊納知道「我跟你一樣的」,代表九年前萊納所做過嘅嘢而家艾倫絕對做得出,而稍前「萊納,你坐啊」嗰吓係萊納當下驚恐嘅情緒

同埋第四集臨尾兩個重遇嗰吓唔知動畫組有心定無意,節錄咗第二季「戰士」裡面萊納展示自己右前臂被巨人咬到嘅傷口急速癒合嗰幕嘅BGM
呢季係上季故事4年後,艾倫萊納好似老左好多咁
越近期限衰老得越快
你睇吓zeke
身為漫畫黨都覺得班漫畫撚好煩
呢度唔似漫畫果度唔似
屌好睇咪得囉 一模一樣就不如唔好出動畫啦
可以答你既係當年調查兵死剩9件
動畫一向都係漫畫改篇少少架啦,還原度高又唔代表一定好睇d, 至少兵長巷戰同團長特攻我睇得好high, 所以嘈呢d好無謂

利申:只睇過動畫
睇吓username
屌中伏
碌柒巴又撚狗
有d想問但睇wiki又怕被劇透
萊納4人組開頭滲入,話顎巨犧牲左,係咪俾艾倫同學仔,女王個fd食左?即係有集犧牲自己跳落塔打普通巨人救女王果個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞