[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
最近無咩事唔好上大陸D Nier討論區
因為班正版玩家為了對付盜版狗特登標題劇透

有冇事都唔上大陸啦 我同鬼佬傾唔撚好
打迪士尼隻BOSS好難打到左後面 起度跳跳跳

你又跳跳跳,都冇計

尋晚玩到有傳送
想問下開左2周目D武器同埋傳送係咪無左

即係我指9S同2B D武器係咪用唔同野
同埋時間線返左前面 無左傳送

你又跳跳跳,都冇計

尋晚玩到有傳送

武器道具晶片全部都會繼承 傳送點亦會全部繼承 但要推到主線開放傳送功能果度先有得用傳送功能

你又跳跳跳,都冇計

尋晚玩到有傳送

武器道具晶片全部都會繼承 傳送點亦會全部繼承 但要推到主線開放傳送功能果度先有得用傳送功能

明白 即係而家我要做嘅係盡量開曬D點佢?
自爆除左睇PATPAT仲有咩用?

淨係呢個都夠啦...
仲可以睇9S小褲褲

呢招有用咩.....

爆個下會有傷害

呢招有用咩.....

尋日路過睇罵戰食花生
有幾個topic 直接劇透晒成個結局
之後d人係咁屌佢爆劇情

爆個下會有傷害

果下唔會比人斷左?

你又跳跳跳,都冇計

尋晚玩到有傳送

其實無咩所謂 而家你慢慢邊打主線 邊享受支線就夠
btw提提巴打 當你主線推到某個叫沉沒都市既海邊 有人叫你揸高達既時候就要停一停 建議做哂所有有能力過到既支線先好上高達 因為之後會番唔到轉頭 同埋對個故事既感受都會有影響

你又跳跳跳,都冇計

尋晚玩到有傳送

其實無咩所謂 而家你慢慢邊打主線 邊享受支線就夠
btw提提巴打 當你主線推到某個叫沉沒都市既海邊 有人叫你揸高達既時候就要停一停 建議做哂所有有能力過到既支線先好上高達 因為之後會番唔到轉頭 同埋對個故事既感受都會有影響

明白 而家打到去應該準備入森林

爆個下會有傷害

果下唔會比人斷左?

冇試過

呢招有用咩.....

尋日路過睇罵戰食花生
有幾個topic 直接劇透晒成個結局
之後d人係咁屌佢爆劇情

正版盜版一樣咁on9
升pod嗰啲素材好難搵
單純機械玩到2周目先得5個
純淨的水行咗幾轉沉沒都市都冇1個
升pod嗰啲素材好難搵

我差銲填金屬
升pod嗰啲素材好難搵

我爆幾次都要farm simple gadget先升得爆3個pod
同埋想問 GAME咪有3個CODE 係都係要執返黎定點?

重要道具到揾下

重要道具到揾下

唔比我入

重要道具到揾下

唔比我入

唔係係store入code咩

重要道具到揾下

唔比我入

入左code 之後重開左game 重要道具都係灰色唔比我入

重要道具到揾下

唔比我入

ps store入完code 之後入game>start menu>items>重要道具
會見到一個叫白書同另一個叫紙箱咩咩咩既輔助機造型, 另外有一個係人物角色既造型頭套

重要道具到揾下

唔比我入

ps store入完code 之後入game>start menu>items>重要道具
會見到一個叫白書同另一個叫紙箱咩咩咩既輔助機造型, 另外有一個係人物角色既造型頭套

今晚我再睇多次 尋日重要道具係無反應

間唔中會見到呢啲花,有咩用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞