[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
平時執完屍之後會有個+1xxx嘅數字彈出嚟
我google 咗好耐都唔知係咩嚟
請問有無人知?
請問有無人知?

回血
主線去到要上 飛行UNIT 係咪解埋啲支線任先?
利申 : 28LV

同埋沙漠個到行唔到出去係咪正常?照片個任行行下會行唔到

沙漠要行右小小兜路過先去到個綠洲
但去到個紅圈唔知點完任好

返屋企再試下
請問有無人知?

回血

滿血都照彈個數出嚟咁搞笑
即係除咗可以開buff同回血之外執屍都無乜用

另外想問下如果連續執兩條屍會唔會buff 到兩次
無啦啦爆左一周 勁突然
請問有無人知?

回血

執屍係冇咩用,BUFF時間太短,修理又要咁岩同你差唔多LEVEL先好,如果唔係一係冇撚用一係一刀斬死D BOSS.... 執屍真係整得唔係幾好(但最好都係執下)
請問有無人知?

回血

執屍係冇咩用,BUFF時間太短,修理又要咁岩同你差唔多LEVEL先好,如果唔係一係冇撚用一係一刀斬死D BOSS.... 執屍真係整得唔係幾好(但最好都係執下)

解左個盃之後冇執

我玩嗰陣行到去 企喺綠洲自動就影相㗎啦喎
唉屌 無啦啦爆左一周 無做勁多支線 好後悔 想重玩

其實就無咩野既
你繼續玩落去就OK
不過如果你一周目果震 練到2B勁既話
對2周目會有D幫助既

其實就無咩野既
你繼續玩落去就OK
不過如果你一周目果震 練到2B勁既話
對2周目會有D幫助既

依家隻2b仲好抽過我用果陣

我玩嗰陣行到去 企喺綠洲自動就影相㗎啦喎

竟然 我喺個綠洲圍住跑咗幾個圈都冇影
一陣又要山長水遠跑入去影
想問而家有咩方法快刷到錢?

要快刷錢最容易係三周後可以揀章節嗰時買賣料 賺差價
如果你話一開頭 應該係釣魚/打亞當嗰到揀easy mode 掛機刷lv+錢

如果你話一開頭 應該係釣魚/打亞當嗰到揀easy mode 掛機刷lv+錢

但係而家個差價少咗好多
金礦係CH 4買要5000,去CH 14賣都係5625

究竟有咩係花5分鐘釣魚買唔到 前期你使得幾多錢,後期你賣MACHINE CORE買咩都得
1周清清下支線 想打返跑腿嗰任但係唔點解搵唔返佢
同埋想問廢棄工廠有2粒好深嘅紅線點我搵唔到點去 究竟係咩支線黎

呢個我都好想知,有冇人解答到,個地點係地底既,點搵
1周清清下支線 想打返跑腿嗰任但係唔點解搵唔返佢
同埋想問廢棄工廠有2粒好深嘅紅線點我搵唔到點去 究竟係咩支線黎

呢個我都好想知,有冇人解答到,個地點係地底既,點搵

個2個係傳送點黎唔係支線,遲下就去到

但係而家個差價少咗好多
金礦係CH 4買要5000,去CH 14賣都係5625

Patch左?

呢個箱點囉

呢個箱點囉

去到右邊有個箱未接任務拎唔到野,企係個箱上面用跳+重攻再2段跳就上到個層,唔夠高即係你跳>重攻呢到DELAY得唔夠

再唔係就係最上面個層跳番落黎
想問問啲晶片重複裝會唔會有疊加?
e.g. 擊破後回復HP
裝1塊回5%, 裝2塊係咪會回10%?

呢個箱點囉

去到右邊有個箱未接任務拎唔到野,企係個箱上面用跳+重攻再2段跳就上到個層,唔夠高即係你跳>重攻呢到DELAY得唔夠

再唔係就係最上面個層跳番落黎

Pc版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞