[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問一下 我打完迪士尼岩岩(9s) 點解無輔助機程式?

我喺鐵塔嗰度見到兩隻老虎咁嘅野 咩嚟架? 打完又冇入到data

爆幾次機都估唔到你講咩

我都唔知 我好快手殺咗佢地 返data又check唔返
個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

你係咪唔記得裝返d技
我喺鐵塔嗰度見到兩隻老虎咁嘅野 咩嚟架? 打完又冇入到data

爆幾次機都估唔到你講咩

個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

老虎
乜野黎

爆幾次機都估唔到你講咩

個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

老虎
乜野黎

不如大家估下鐵塔係咩先

爆幾次機都估唔到你講咩

個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

老虎
乜野黎

不如大家估下鐵塔係咩先

廢墟個鐵塔囉
我都係跟傳送站咁叫

爆幾次機都估唔到你講咩

個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

老虎
乜野黎

不如大家估下鐵塔係咩先

廢墟個鐵塔囉
我都係跟傳送站咁叫

我玩英文 你係唔係講呢隻
http://nierautomata.wiki.fextralife.com/Medium+Quadruped

爆幾次機都估唔到你講咩

個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀

機械生物嚟架

老虎
乜野黎

不如大家估下鐵塔係咩先

廢墟個鐵塔囉
我都係跟傳送站咁叫

我玩英文 你係唔係講呢隻
http://nierautomata.wiki.fextralife.com/Medium+Quadruped

好似係佢
岩岩買game , 點解normal 一開波都咁難打

打左一陣好似好快就小boss級既野?
另外隻game係咪要長期射擊?

頂...原來連save point 都未過..?

個序冇save point

你可以嘅 不過係咁撳r2閃避再駁還擊好似好d

個序冇save point

原來成半粒鐘都未過完序...

你可以嘅 不過係咁撳r2閃避再駁還擊好似好d

唔係好慣又射又斬...
係空中 輔助機將個人"掉"向前係點撳
有時無意中撳到
有時無意中撳到

好似係r1 x 一齊撳
有時無意中撳到

射+跳
玩到中後期d劇情睇到個心唔係咁舒服

你係咪唔記得裝返d技

尋晚先知要自己裝返
第一關已經卡,避唔到D彈幕

邊關? 坐緊飛機?

彈幕苦手就轉NORMAL
仲係唔得就EASY啦
中彈真係無計
不過隻game其實係咁禁r2好容易過,當然就會好無癮啦
想問下刪save個part
將個save up上plus雲端再down返落黎得唔得???

點樣走而家係度卡住左走唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞