[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

太低lv?
裝多d回血晶片,買d水
中段插十字架個陣清快d
唔難打喎

8 lv 打15lv 係咪應該load save 返去升lv 先

打得咁快

最後放棄,宜家出去返升下lv先

整下啲chip
我覺得用岩chip既幫助大啲

咁早有得咩chips用 再唔好講加得少少攻一d用都冇

頭先係遊樂場殺左d 機械人仔,佢地會唔會重生?有d 見佢係藍色血, 頭先無聊殺左少少

會返生嫁
同佢地講野會送啲野比你添嫁

宜家慢慢升埋把純白矜持同做哂D眼前見到的支線任先再去遊樂場 想對多陣2B先

過完迪士尼仲有排先轉人
最理想衝到有tp先清支線
如果唔係會跑死

太低lv?
裝多d回血晶片,買d水
中段插十字架個陣清快d
唔難打喎

8 lv 打15lv 係咪應該load save 返去升lv 先

打得咁快

整下啲chip

頭先係遊樂場殺左d 機械人仔,佢地會唔會重生?有d 見佢係藍色血, 頭先無聊殺左少少

會返生嫁

宜家慢慢升埋把純白矜持同做哂D眼前見到的支線任先再去遊樂場 想對多陣2B先

過完迪士尼仲有排先轉人
如果唔係會跑死

請問咩係TP?真心求教 但起碼都10lv先打多次個歌姬好似好D
有冇人同我一樣重玩較最難黎打
好撚刺激

太低lv?
裝多d回血晶片,買d水
中段插十字架個陣清快d
唔難打喎

打得咁快

整下啲chip

會返生嫁

過完迪士尼仲有排先轉人
如果唔係會跑死

請問咩係TP?真心求教 但起碼都10lv先打多次個歌姬好似好D

tp=teleport
解到某主線就開始有得用汽水機瞬移,到時解支級就方便好多

太低lv?
裝多d回血晶片,買d水
中段插十字架個陣清快d
唔難打喎

打得咁快

整下啲chip

會返生嫁

過完迪士尼仲有排先轉人
如果唔係會跑死

tp=teleport

原來係咁
宜家周圍走執到幾把純白武,見到地圖有紅點又去到就想去行下

會返生嫁

過完迪士尼仲有排先轉人
如果唔係會跑死

tp=teleport

原來係咁
宜家周圍走執到幾把純白武,見到地圖有紅點又去到就想去行下

原來之後有傳送
d晶片有菱形即係點
d晶片有菱形即係點

=THE BEST 同LEVEL最少COST
d晶片有菱形即係點

d晶片有菱形即係點

拎佢地去升應該係最好?
d晶片有菱形即係點

拎佢地去升應該係最好?

YES 不過好難刷
你地日文定英文配音?我聽日文,有冇巴打講講英文配音配成點?

英,因為打緊追唔到字幕

石川由依把聲勁撚好J

日文+1
覺得艾米爾把聲好Q

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

係呀 石川由依咪就係做mikasa嗰個囉

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

好似話係公司就係見佢配MIKASA有果隻將感情收起黎既感覺, 先突登搵佢配2B

日文+1
覺得艾米爾把聲好Q

門脇太太
伊莉雅

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

好似話係公司就係見佢配MIKASA有果隻將感情收起黎既感覺, 先突登搵佢配2B

佢真係做到
https://www.youtube.com/watch?v=NEGaHoLHrvk

想請問一下向天跳加斬係點出
https://www.youtube.com/watch?v=NEGaHoLHrvk

想請問一下向天跳加斬係點出

撳完跳即刻撳斬 要快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞