[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://youtu.be/p6TIz0UCmOA

我係跟呢段去做,我唔知係咪demo版,我就係無左再挑上去個一下,sorry 1999

唔係demo
你試下係地下快撳跳->重
佢呢個流程係
pod->輕->重->跳>>重->輕->重->2段跳>輕->重->step
想問買碟送個3樣野點用?

Item----->重要道具

其實係咩嚟 因為重要道具都唔覺眼
森林競技場 S級 用邊隻打易D?
隻盾怪好撚撚
隻盾怪好撚撚

1. 小飛船拉打

2. 雙LASER 恐龍怪,打完頭2隻之後你唔秒怪就等怪秒

其他打唔到BOSS
隻盾怪好撚撚

1. 小飛船拉打

2. 雙LASER 恐龍怪,打完頭2隻之後你唔秒怪就等怪秒

其他打唔到BOSS

呀唔係你講S級,其實如果你LV99你接近用邊隻都贏

我係跟呢段去做,我唔知係咪demo版,我就係無左再挑上去個一下,sorry 1999

唔係demo
佢呢個流程係
pod->輕->重->跳>>重->輕->重->2段跳>輕->重->step

哈哈哈,都係唔得,不過thank you 晒,我再試下先

唔係demo
佢呢個流程係

呢種跳有咩用先
Rx 580 白mon 求救
好sad

Far個mod有無用?
無就refund住先la, 等patch

咩Far mod?
求指教
想問下亞當夏娃會唔會再有劇情講
而家玩緊2周 但1周爆完覺得佢地2個到頭來都冇乜點講過
想問下亞當夏娃會唔會再有劇情講
而家玩緊2周 但1周爆完覺得佢地2個到頭來都冇乜點講過

沙漠入面生出黎個隻boss就係亞當?
佢地係飛船見面又好似第一次見面咁既
想問買碟送個3樣野點用?

Item----->重要道具

其實係咩嚟 因為重要道具都唔覺眼

係有寫白書,機械生命頭巾,重有個唔記得係咩
爆完三周
之後要揀邊章開始打埋個結局
爆完三周
之後要揀邊章開始打埋個結局

最尾boss 戰你揀左咩,另一個結局咪揀相反
序章會唔會好難玩搞到狂死

玩normal就唔會死
過左序先改返做hard 喇

normal打序去到兩個鋸到死咗

玩normal就唔會死

呢度都見到你
normal唔會俾怪秒 記得食水就得

玩normal就唔會死

呢度都見到你
normal唔會俾怪秒 記得食水就得

大波波死尋日

唔係demo
佢呢個流程係

呢種跳有咩用先

9s有幾個箱要遠跳先攞到
剛買game
打機唔叻 但鍾意玩動作故事
玩normal 四次序章都過唔到
轉左easy 好爽皮
但有冇得自己控制方向同攻擊
一裝就裝哂四個自動晶片
或者normal 有冇得少自動

唔係demo
佢呢個流程係

呢種跳有咩用先

9s有幾個箱要遠跳先攞到

冇一個係要高跳,全部跳遠
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

normal都過唔到
你有無食藥啊 d水回個比例算多
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

normal都過唔到

我怕食哂d 藥 後期無得食🙈
所以無用盡

未到大機械人已經比兩個轉轉轉
轉死左
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

normal都過唔到

我怕食哂d 藥 後期無得食🙈
所以無用盡

未到大機械人已經比兩個轉轉轉
轉死左

之後d 藥好平 唔洗驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞