[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
1001冇人開新po
劇透撚、假膠請上一頁
歡迎岩岩玩嘅,爆過嘅巴打入黎繼續討論
如果某啲位唔劇透講唔到落去嘅,麻煩用Pink細字以免未玩嘅巴打唔中
上一個po : 有冇人玩Nier(2) 非劇透區
https://lihkg.com/thread/220897/page/1?ref=ios
劇透po : [PS4] Nier : Automata 劇透討論區 (2)
https://lihkg.com/thread/226134/page/1?ref=ios
我錯了,冇留意1001左

自罰去server room做machine

港豬寫照 繼續番工
點解唔可以直接除眼罩,想幫2b除眼罩戴月之淚頭飾

有眼罩靚啲喎

有眼罩靚啲喎

視覺切斷
Rx 580 係咪真係玩唔到?
隻game跟本冇劇情

想知劇情,科水買設定集啦

對上幾隻都係咁

駁唔到...
隻game跟本冇劇情

對上幾隻都係咁

駁唔到...

其實我一向都討厭呢種講故事方法

一味靠搵文件聽錄音出設定集去講故事

咁不如我整隻俄羅斯方塊,入面有晒成本紅樓夢小說

咁就變左戀愛育成game?

agger
Xeron你唔鐘意隻game,咪自己玩完收皮,或自己開個post屌個game囉。 成日入嚟又派膠又講d 濕9嘢踩場博存在感做乜春?
Xeron你唔鐘意隻game,咪自己玩完收皮,或自己開個post屌個game囉。 成日入嚟又派膠又講d 濕9嘢踩場博存在感做乜春?

咁多人理佢點解唔繼續
隻game跟本冇劇情

對上幾隻都係咁

駁唔到...

其實我一向都討厭呢種講故事方法

一味靠搵文件聽錄音出設定集去講故事

咁不如我整隻俄羅斯方塊,入面有晒成本紅樓夢小說

咁就變左戀愛育成game?

我好同意巴打你既講法...我覺得你既見解好獨到....點解你咁厲害既
打NIER打到痴曬線,我明既
Sorry,有無人可以我教下我YouTube 跳到好高個到係點樣跳,我跟晒方法,輕攻用大劍,重攻用百獸劍,點跳到教跳唔到,硬係起差一下,無升高到
Sorry,有無人可以我教下我YouTube 跳到好高個到係點樣跳,我跟晒方法,輕攻用大劍,重攻用百獸劍,點跳到教跳唔到,硬係起差一下,無升高到

一跳起個下,未去到最高點之前按重攻擊

手殘 理解能力差 已經放棄拎齊武器

手殘 理解能力差 已經放棄拎齊武器

跳起即刻出重攻
其實Dark Souls都係自己搵文件,裝備/道具說明
去串聯番一件事/一d 細節出黎
呢種係遊戲先能夠完美呈現到既講故仔方式
橫尾佢有小說補完,某程度大家可以諗少好多野
至於唔想用腦既人自然會唔鐘意,其實可以理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞