[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有D咩可以賣錢??
水晶琥珀個D好多
D魚係咪都可以賣
Pc版禁咩制係lock第個
呢隻GAME真係比想像中正
本身以為過一關係先去地堡報到>再渣高達去新場景
反而由第一關開始慢慢推進發掘新關卡場景
最鍾意呢種設計
有D咩可以賣錢??
水晶琥珀個D好多
D魚係咪都可以賣

機械生物核心其實有冇用?一個賣10000好吸引
差9S個情報收集部隊個任先解晒全部任
想問下點先可以個體收集100%
都唔知自己差邊隻怪未打過

去WIKI對表
想問下打蟲型機械生物有咩機巧
走住射要射好耐 行近斬佢粒波又好易奶嘢
想問下打蟲型機械生物有咩技巧

避開跟住撳R攞個pod射鳩佢?
第二次入地底空洞打adam
條友痴得好渾遁

去WIKI對表

唯有係咁
有D咩可以賣錢??
水晶琥珀個D好多
D魚係咪都可以賣

機械生物核心其實有冇用?一個賣10000好吸引

見到下面寫住可以去商店換金錢就可以賣得
冇寫就留返佢

唔該晒

你去釣一個pod係laser
然後lock住 跟住條蟲 就可以無腦過關
想問一下,玩完c.再想玩埋d,e,f
但係再開save已經由頭黎過
即係要玩多次a,b先可以再玩d???
同埋c end 9s即係死唔死

唔洗 玩完c可以直接選關
揀9S黎 玩D end
C end好似無死
呢隻GAME真係比想像中正
本身以為過一關係先去地堡報到>再渣高達去新場景
反而由第一關開始慢慢推進發掘新關卡場景
最鍾意呢種設計

我幾鍾意佢會變橫向game

今晚返去試呢2個先
成日用飛彈走住嚟屌 打勁耐先死

今晚返去試呢2個先
成日用飛彈走住嚟屌 打勁耐先死

我用2b嗰陣見到蟲蟲多數調頭走
飛彈好撚好用

不過真係仲未慣用9s
飛彈好撚好用

不過真係仲未慣用9s

我都係 強攻變咗hack 冇得駁連招
水都ex頂你個肺

成日死係兩隻電腳個到

去WIKI對表

唯有係咁

你應該差個隱藏任 要99lv 加全武器4lv先解到

去WIKI對表

唯有係咁

正常打有幾隻接近係一定冇打過 剩係隻laser恐龍已經大部分人冇打過,佢仲要唔算最稀有

去WIKI對表

唯有係咁

正常打有幾隻接近係一定冇打過 剩係隻laser恐龍已經大部分人冇打過,佢仲要唔算最稀有

好似要接任之後唔交任先打到? 上網睇左小小攻略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞