[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
差9S個情報收集部隊個任先解晒全部任
想問下點先可以個體收集100%
都唔知自己差邊隻怪未打過

去WIKI對表

唯有係咁

你應該差個隱藏任 要99lv 加全武器4lv先解到

正常打有幾隻接近係一定冇打過 剩係隻laser恐龍已經大部分人冇打過,佢仲要唔算最稀有

好似要接任之後唔交任先打到? 上網睇左小小攻略

假設你做埋隱藏任,通常都係差幾隻得一個位有機會出的紅黑怪,知邊到出都要洗10到15分鐘
差9S個情報收集部隊個任先解晒全部任
想問下點先可以個體收集100%
都唔知自己差邊隻怪未打過

去WIKI對表

唯有係咁

你應該差個隱藏任 要99lv 加全武器4lv先解到

正常打有幾隻接近係一定冇打過 剩係隻laser恐龍已經大部分人冇打過,佢仲要唔算最稀有

好似要接任之後唔交任先打到? 上網睇左小小攻略

假設你做埋隱藏任,通常都係差幾隻得一個位有機會出的紅黑怪,知邊到出都要洗10到15分鐘

岩岩到2周 唔知
咁辛苦打個隱藏boss, 磨到尾佢自爆
終於完左一週目 點分自己打左邊個END?

好似好多野都未講完咁

好似好多野都未講完咁

無野 已經知道左
終於爆左機
E ending玩到眼濕濕 痴撚線
呢隻game同玩家既interaction真係做得超好
好耐冇試過打機打到咁 個人完全抽離唔到 仲係好sad
終於爆左機

Same
星期日下晏先去買
轉眼之間就E Ending 好難接受到
好空虛
終於爆左機

Same
星期日下晏先去買
轉眼之間就E Ending 好難接受到
好空虛

重玩
超怕俾人劇透
連呢個非劇透post我都唔係好敢入(因為完全唔想被人講黎緊會做d咩)
琴晚打到二週目啦, 就覺得可以碌入黎問下d我搞唔清楚嘅事

我想問,
買左件武器, d攻擊力up藥之類嘅野
點樣拎返出黎用??

唔該曬咁多位巴打
超怕俾人劇透
連呢個非劇透post我都唔係好敢入(因為完全唔想被人講黎緊會做d咩)

我想問,
點樣拎返出黎用??

唔該曬咁多位巴打

武器入menu未有得用,攻擊up藥同你用補血一樣姐ma

你藥都唔識用都爆到a
超怕俾人劇透

我想問,
點樣拎返出黎用??

唔該曬咁多位巴打

嘩屌 冇轉過武器玩完一週目
btw撳遙控中間長方型嗰塊野嘅左邊 應該會開到個menu出嚟俾你搞呢搞路
超怕俾人劇透

我想問,
點樣拎返出黎用??

唔該曬咁多位巴打

你藥都唔識用都爆到a

原來menu有 只掛住玩無睇
只係食回復藥都夠玩啦. 玩hard可能就要食個d藥嘅
超怕俾人劇透

我想問,
點樣拎返出黎用??

唔該曬咁多位巴打

你藥都唔識用都爆到a

原來menu有 只掛住玩無睇
只係食回復藥都夠玩啦. 玩hard可能就要食個d藥嘅
唔該曬你地先 , 有得轉武器可能易玩d
終於一周目完
打到最後都無留意2B個眼罩幾時甩
一出樣真係靚到dom 一聲
終於爆左機

一星期後,我放開了。 但隻game下幾年重玩,應該又會繼續sad
我喺鐵塔嗰度見到兩隻老虎咁嘅野 咩嚟架? 打完又冇入到data
帕斯卡到最後真係好撚慘
一心想教咁多野俾d小朋友 點知換黎咁既結局
佢返到村講果幾句野真係好撚sad
我喺鐵塔嗰度見到兩隻老虎咁嘅野 咩嚟架? 打完又冇入到data

爆幾次機都估唔到你講咩

爆幾次機都估唔到你講咩

我都唔知 我好快手殺咗佢地 返data又check唔返
個樣有d似老虎
Ps4 同ps4 pro 玩Nier有冇咩大分別?
因為我想買ps4 for 玩Nier

其實ps4 slim 同ps4 玩落一樣?所以宜家買slim係咪好過ps4?(假設唔買pro)

其實ps4 slim 同ps4 玩落一樣?所以宜家買slim係咪好過ps4?(假設唔買pro)

有新買新

爆幾次機都估唔到你講咩

我都唔知 我好快手殺咗佢地 返data又check唔返
個樣有d似老虎

係咪野豬黎呀
想問一下 我打完迪士尼岩岩(9s) 點解無輔助機程式?

有新買新

仲想買vr 暫時冇乜錢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞