[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想買新螺絲姐...emil玩左我2個幾鐘...次次高速都係+6...

高速mode之後企正喺camp門口隻鹿出面
等佢喺右邊埋嚟時打停佢等佢仆喺camp 門口就有武+parts

!!一定要camp門口?
點解有時裝備緊晶片會無啦啦除下。 又無死到
點解有時裝備緊晶片會無啦啦除下。 又無死到

係咪將D晶片合成左
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

玩hard就算99lv都係一野秒玩左我成粒鐘
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

岩岩起度對 原來差舊鐵
route E個hacking 我炒左三次都仲未過到

每次都要由頭玩

邊使由頭玩
死完佢問你放唔放棄你死都唔放棄就ok

就可以犧牲人地既save 黎救你既主角

唔犧牲根本無可能打得贏

我由SE自己公司名出左之後開始打左半粒鐘都無辦法頂過去,啲彈幕太痴線

想問有無高手可以人手打完

我最盡都係去到Chinese Translation個到
隻GAME動作,戰鬥,音樂,故事都好正
係地圖同指示太廢,搵路搵到想喊

唔睇攻略真係搵撚死人

當初玩左幾日先熟習到個地圖點睇
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

點樣鎖
要強化零件中, 迫我玩多次魂之箱, 調教啊屌
個Y end
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

點樣鎖

用攻擊回HP chip
開暴走可以挨到一下剩1
如果你同時間用POD 打到人就會回番血+keep住暴走mode
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

點樣鎖

用攻擊回HP chip
開暴走可以挨到一下剩1
如果你同時間用POD 打到人就會回番血+keep住暴走mode

emil的決心係咪唔可以用a2

我會話佢劇情音樂動作都係世界第一 如果佢有多啲budget補返popola同a2 9s 2b之前段故 呢隻game會係game of the era

日系game 好興咁樣留白

Y end?
我岩岩先用a2打完

Y end?
我岩岩先用a2打完

佢唔停起商場等我去接任...想玩暴走mode

Y end?
我岩岩先用a2打完

試下揀其他chapter接任

Y end?
我岩岩先用a2打完

試下揀其他chapter接任

BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

點樣鎖

用攻擊回HP chip
開暴走可以挨到一下剩1

即係用暴走mode 就會有根性唔死?
用pod keep 住射就可以無限暴走
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

用A2啦
暴走鎖血

點樣鎖

用攻擊回HP chip
開暴走可以挨到一下剩1

即係用暴走mode 就會有根性唔死?
用pod keep 住射就可以無限暴走

吸血夠係可以不停暴走

我會話佢劇情音樂動作都係世界第一 如果佢有多啲budget補返popola同a2 9s 2b之前段故 呢隻game會係game of the era

有朗讀劇補完

有朗讀劇補完

劇透post 二樓齊晒大部份補完哩代nier嘅唔同資料

順便最後篇廣播劇真係

有朗讀劇補完

劇透post 二樓齊晒大部份補完哩代nier嘅唔同資料

順便最後篇朗讀劇真係
想問下堅固的插座點拎
同艾美爾間店 點先易d見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞