[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
route E個hacking 我炒左三次都仲未過到

每次都要由頭玩

每次都要由頭玩

有兩次我唔知要做d咩 話放棄

每次都要由頭玩

有兩次我唔知要做d咩 話放棄

唔係真心一開始唔好答yes

每次都要由頭玩

邊使由頭玩
死完佢問你放唔放棄你死都唔放棄就ok

每次都要由頭玩

邊使由頭玩

就可以犧牲人地既save 黎救你既主角

每次都要由頭玩

邊使由頭玩

唔犧牲根本無可能打得贏
玩完C route
玩完C route

我都係 仲清緊d支線
玩完C route

我都係 仲清緊d支線

好早清晒,95%,應該差情報任同艾米爾
玩完C route

我都係 仲清緊d支線

好早清晒,95%,應該差情報任同艾米爾

執情報執武器執到傻 沉沒都市同森林呢兩個位好難跳

每次都要由頭玩

邊使由頭玩

唔犧牲根本無可能打得贏

我由SE自己公司名出左之後開始打左半粒鐘都無辦法頂過去,啲彈幕太痴線

想問有無高手可以人手打完
殺左帕斯卡係咪做唔到Y結局

過左3週目回帶返去應該得

過左3週目回帶返去應該得

好彩
釣魚有冇得較auto
想買新螺絲姐...emil玩左我2個幾鐘...次次高速都係+6...
點解d人好似咁快玩完1週目咁 極慢推進中
點解d人好似咁快玩完1週目咁 極慢推進中

你解緊支線?
淨做主線其實1週目好快完
隻GAME動作,戰鬥,音樂,故事都好正
係地圖同指示太廢,搵路搵到想喊

唔睇攻略真係搵撚死人
想買新螺絲姐...emil玩左我2個幾鐘...次次高速都係+6...

高速mode之後企正喺camp門口隻鹿出面
等佢喺右邊埋嚟時打停佢等佢仆喺camp 門口就有武+parts
BTW 終於全武lv4
可以打Y end
BTW 終於全武lv4
可以打Y end

我差艾米爾個頭

我會話佢劇情音樂動作都係世界第一 如果佢有多啲budget補返popola同a2 9s 2b之前段故 呢隻game會係game of the era
迪士尼個bgm真係神級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞