[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
哈哈哈,都係唔得,不過thank you 晒,我再試下先[/quote]
呢種跳有咩用先[/quote]
9s有幾個箱要遠跳先攞到[/quote]
冇一個係要高跳,全部跳遠[/quote]

因為我見佢好方便又好似好有用,所以想學下,咁我想問下,點先跳得遠?其實唔使百獸劍都得?

因為我見佢好方便又好似好有用,所以想學下,咁我想問下,點先跳得遠?其實唔使百獸劍都得?

禁實跳>轉踢>二段跳禁實>轉踢>dash>轉踢

已經咩都跳到

再要遠d就裝細劍>跳重攻>輕攻5下>轉踢>二段跳>輕攻5下>轉踢>dash>轉踢

咁樣可以係camp出去轉左直接跳過左邊道牆
A2衝刺嗰陣會閃一下有冇咩特別
剛買game
打機唔叻 但鍾意玩動作故事
玩normal 四次序章都過唔到
轉左easy 好爽皮
但有冇得自己控制方向同攻擊
一裝就裝哂四個自動晶片
或者normal 有冇得少自動

禁start去skill>晶片 果度, 可以拆走佢個自動攻擊射擊同程式既晶片, 拆到淨番自動回避, 應該就可以唔洗死但都可以自己控制攻擊組合
啲支線唔做得唔得,會唔會搞到好低lv,我8級已經去到條機械人村到
啲支線唔做得唔得,會唔會搞到好低lv,我8級已經去到條機械人村到

好多同主線有關,建議盡做

我覺得支線值得做

我覺得支線值得做

搵紅衣兇手果個一定要做
我當玩到第三周目 想玩曬C D E
係唔係要用曬3個SAVE嘅位?

唔洗 玩完三周目出左ending 之後有得揀章節
到時揀返影響大局嗰個章節黎做就得
全部save同一個位都可以做哂所有ending

唔洗 玩完三周目出左ending 之後有得揀章節
到時揀返影響大局嗰個章節黎做就得
全部save同一個位都可以做哂所有ending

明白!

我覺得支線值得做

搵紅衣兇手果個一定要做

其實冇邊個唔使做,真係接近個個都有關 搵仔搵妹個D都係有間接關係

我覺得支線值得做

搵紅衣兇手果個一定要做

其實冇邊個唔使做,真係接近個個都有關 搵仔搵妹個D都係有間接關係

飛毛腿?
話說飛毛腿好難做

我覺得支線值得做

搵紅衣兇手果個一定要做

飛毛腿?

跑步同武僧完成左都係... 你明啦
話說飛毛腿好難做

上網睇片睇跑法
插晒相關晶片(移速,閃避距離) 試多幾次就過
打完地洞果兩條仔, 之後過橋去廢樓?? 我過唔到, 去到廢樓無野發生
打完地洞果兩條仔, 之後過橋去廢樓?? 我過唔到, 去到廢樓無野發生

目標地點個logo 仲係地洞果部汽水機度

要用汽水機 fast travel
Rx 580 白mon 求救
好sad

Far個mod有無用?
無就refund住先la, 等patch

咩Far mod?
求指教

白mon fix
https://steamcommunity.com/app/524220/discussions/0/135512133550435608/

Far mod:
http://steamcommunity.com/groups/SpecialK_Mods/discussions/3/1334600128973500691/
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

禁start去skill>晶片 果度, 可以拆走佢個自動攻擊射擊同程式既晶片, 拆到淨番自動回避, 應該就可以唔洗死但都可以自己控制攻擊組合

normal 有冇得較?
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

晶片上寫明easy先用得auto
剛買game
轉左easy 好爽皮
一裝就裝哂四個自動晶片

normal冇得用自動晶片

要用汽水機 fast travel

原來要travel to 地堡

禁實跳>轉踢>二段跳禁實>轉踢>dash>轉踢

已經咩都跳到

再要遠d就裝細劍>跳重攻>輕攻5下>轉踢>二段跳>輕攻5下>轉踢>dash>轉踢

咁樣可以係camp出去轉左直接跳過左邊道牆

Sorry,我唔明咩係轉踢 ,點做轉踢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞