[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我知道跳起立即重攻,之後再重攻輕攻都ok,但之後我就重輕都試過,都無佢個一下再向上跳,我見佢會張把刀上挑,我就係無個一下
我知道跳起立即重攻,之後再重攻輕攻都ok,但之後我就重輕都試過,都無佢個一下再向上跳,我見佢會張把刀上挑,我就係無個一下

你用咩人? 9S 係跳>半秒殺輕攻,2B A2 係跳>半秒後重攻

咁樣武器跳完再2段跳已經可以係森林鐵匠到跳番上上層唔使郁個箱 唔夠高即係你DELAY唔夠耐,但DELAY得耐會變左就咁跳

定其實你係講緊重劍裝係輕攻果隻跳?咁就係跳>DELAY半秒重攻>用重劍輕攻>2段跳>再用重劍輕攻, 咁應該係唔換WEAPON SET之下跳得最高

SPEEDRUN 有人可以直接係教學關直接跳上斷橋,果隻我用KEYBOARD做唔到所以冇理過

不如你post段片出黎睇下
Demo同正式版個high jump有分別

不如你post段片出黎睇下
Demo同正式版個high jump有分別

https://youtu.be/Mr4haswbcBA?t=446

係唔係咁?
睇黎我紅字左都係有人入黎派膠

呢set係 跳->重(上挑)->輕->重->2段跳->輕->重
demo入面2段跳後可以接多次上挑
正式版無左
序章 打緊第一隻boss大舊衰死左 要重玩架?

重頭開始

重頭開始

喊左
想問買碟送個3樣野點用?
Bgm好好聽,玩得好有feel
想問買碟送個3樣野點用?

Item----->重要道具

一齊加入胃痛行列

重頭開始

喊左

隻game唔會自己save,要習慣有得save就save,因為你唔知你幾時會死
想問下隻game玩晒a-e五個結局大概要幾耐到
想問下隻game玩晒a-e五個結局大概要幾耐到

Easy 一日半

重頭開始

喊左

玩呢隻game喊喊下就慣

一齊加入胃痛行列

暫時玩到完左森林 全部都好好聽
想問下第一次見完A2 進度大約幾多

btw A2好正
Rx 580 白mon 求救
好sad
https://youtu.be/p6TIz0UCmOA

我係跟呢段去做,我唔知係咪demo版,我就係無左再挑上去個一下,sorry 1999
艾米爾既野 好正喎
仆街買得一次既
Rx 580 白mon 求救
好sad

Far個mod有無用?
無就refund住先la, 等patch

重頭開始

喊左

隻game唔會自己save,要習慣有得save就save,因為你唔知你幾時會死

玩開ds表示唔撚驚 係無諗過序章咁撚樣

重頭開始

喊左

玩呢隻game喊喊下就慣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞