[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
終於玩到三週
個feel好似隻game岩岩先開始咁

係真係岩岩開始 準備胃藥啦
終於玩到三週

胃藥斷哂貨
終於玩到三週

你咁講我會期待佢三週目好長
終於玩到三週

又唔係好長 不過好多野講
終於玩到三週

又唔係好長 不過好多野講

而家開始想清d未做既任務,
但同一個章節行左幾次都觸發唔到d任
米卡莎把聲令2B戰鬥力升左唔少

有冇巴打知香港邊度仲有ps3 隻nier Replicant買?
想買番隻黎玩 二手game鋪同網上都唔見有人放
終於打完第一週,以為連50%任務達成都冇就咁完

估唔到再打就變左用9S 再玩一次,感覺好正

成隻game玩落有好多位唔舒服,D機械生物成日屋企人咁稱呼大家,明明殺緊機械但又好似殺緊人咁,二週目一開波見到係咁叫哥哥,反差好大
劇透
想問揀消除帕斯卡記億同殺左佢,2個對劇情有冇影響
劇透

好似係小左間鋪
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

你地有冇殺
劇透

結局會有少少,不過劇情係一樣咁樣發展落去
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

你地有冇殺

第一次hack左,第2次殺左 陪佢喊左陣先殺
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

你地有冇殺

冇,唔忍心

石川由依真係正到

石川由依真係正到

玩極都凝住米卡莎
終於完二周目,三周目我來了

話說我二周目forest kingdom打A2果段hack死左A2之後bug卡住左

agger
完全唔明點解會玩英文版
屌你刷左成粒鍾先得2舊單純機同1舊精緻機械
屌你刷左成粒鍾先得2舊單純機同1舊精緻機械

真係好難攞
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

你間鋪出左先可以齊武做y結局
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

而且除左殺,消除,仲可以揀走左去
劇透

好似係小左間鋪

仲有結局冇出現

而且除左殺,消除,仲可以揀走左去

殺左呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞