[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=NEGaHoLHrvk

想請問一下向天跳加斬係點出

撳完跳即刻撳斬 要快

我以為9S無 佢唔似2B有重攻 我今晚試 唔該
頂,打打下隻歌姬,佢有巨龍嘅喂

我美麗嗎

我美麗嗎

打到最尾俾佢一下踩落黎死左

我美麗嗎

佢最尾個mode 狂放圈圈同識跳埋唔到身

我美麗嗎

佢跳幾廿下會停

我美麗嗎

佢跳幾廿下會停

一停就狂放圈圈 (hard mode, 2b 10lv)

我美麗嗎

佢跳幾廿下會停

一停就狂放圈圈 (hard mode, 2b 10lv)

咁未射到佢死為止
啱啱開始玩 下個任應該係迪士尼
好似玩得好慢 玩左4個幾鐘先到迪士尼
慢慢探索 執野 清怪
玩完一周目玩左a同h結局
開始左二周 完全唔想玩駭客但唔玩又打唔入啲怪
慢慢探索 執野 清怪

我第一次玩打沙漠隻BOSS都打左2粒幾鐘,係咁比佢秒

打得入嫁 係唔係未換返把刀啊?2周目要開始整下啲chip 慢慢黎

打得入嫁 係唔係未換返把刀啊?2周目要開始整下啲chip 慢慢黎

係沙漠打金色坦克3lv槍都打唔入 焗住打駭客打爆左佢

金色係特別啲
想問同隻bot 玩點禁
你地日文定英文配音?我聽日文,有冇巴打講講英文配音配成點?

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

係呀 石川由依咪就係做mikasa嗰個囉

好似話係公司就係見佢配MIKASA有果隻將感情收起黎既感覺, 先突登搵佢配2B

佢真係做到

唔怪得把聲咁cool,咁9s同a2又係邊個?
慢慢探索 執野 清怪

我第一次玩打沙漠隻BOSS都打左2粒幾鐘,係咁比佢秒

裸體人造人?
你地日文定英文配音?我聽日文,有冇巴打講講英文配音配成點?

石川由依把聲勁撚好J

2B把聲超正

三笠

唔怪得把聲咁熟

巨人

係呀 石川由依咪就係做mikasa嗰個囉

好似話係公司就係見佢配MIKASA有果隻將感情收起黎既感覺, 先突登搵佢配2B

佢真係做到

唔怪得把聲咁cool,咁9s同a2又係邊個?

9s係花江夏樹 a2係諏訪彩花

金色係特別啲

金色點特別法

金色係特別啲

金色點特別法

金色得3隻
打哂+特殊條件先可以做隱藏任
打機器導師紅白帶
用咩方法都唔扣血想點
打機器導師紅白帶
用咩方法都唔扣血想點

傷害唔夠姐應該
一週目係解到,斬多D佢
仆街唔知係咪bug 咗
打緊3周目用9s唔可以同谷底商人講野合唔到晶片

金色係特別啲

金色點特別法

金色得3隻
打哂+特殊條件先可以做隱藏任

我已經打左沙漠 同都市既金怪 係咪唔會再出? 見佢跌個素材好稀有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞