IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
講緊邊間?
中過伏賣假貨
我幫個絲打擺出嚟,佢本身有批發GROUP,另外再有至少三間IG SHOP

店主IG

其他資料整合緊,因為報咗案有啲嘢可能唔講得住,廢事黑店會睇到!
有fd喺呢間中過招 買jomalone同洗臉
之前佢ig profile有wtsapp連結,仲有jomalone禮盒post
而家del哂,擺明身有屎
推到所有黑店仆街你班臭雞店主平時呃中學雞妹妹啲錢呃得咁開心 洗定屎忽啦
支持樓主我都on9幫襯左,店主話到貨會check真假,但打定輸數係假嘢
呢間就係5位數嗰間?
追po前一推
pushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
支持樓主為無辜的受害者發聲
Push
支持樓主
我有keep 住追po
而家呢2日少左睇ig shop
之前買過銀包,or Hollister Hoodie,而家有D驚
同支那口交部啲技倆一鳩樣
講唔贏人就你去過邊度邊度啦咩?
你親眼見過咩?你又知係真?
柒撚到
Hello 店主
咩料我鬧梗條臭閪店主喎ching
支持樓主報海關!
今日去jo malone買野果陣問個staff 12支套裝有冇出過
佢話其實冇 盒入面有三支係n年前聖誕限量 個炫彩盒既包裝都已經係上年 根本係九唔搭八放埋哂一齊呃人
辛苦曬樓主希望位絲打吿得入
支持樓主
賣假野仲要咁串仆街死
有冇人講過 chixx monsxxx?
死口都話自己賣真貨 不過啲嘢假到仆街

利申 買過 圖後補

黑圈係佢聲稱正貨
紅圈係我係香港專門店買

連個盒都錯撚哂
@senses_day 賣假貨

假:如果唔識睇可以睇下香水名個 PASSAGE D’ ENFER 個 D’ 嘅擺位

真嘅個 ‘ 係痴住個圓圈

以我所知 依兩個牌子好似冇出依個細bottle嘅tester 有錯請指正

佢已經收埋啲feedback圖
同真擺埋一齊一眼望得出個貼紙特別唔同
連個獸頭隻金色都唔同
樽底玻璃厚度都差好遠
但間嘢仲死撐係正貨 只不過係瑕疵品
係啊 啲黑店自己作個product嚟出 如果真係唔識睇係咪假貨 可以睇間舖會唔會出啲奇怪size嘅香水

例如有啲牌子剩賣100ml 但假貨可能混啲50 30去賣
佢假貨賣幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞