IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
最好笑係city gate Jm 30ml真貨都係四百幾蚊
Poyi 竟然由堅持自己正版嘅時候

到唔知點解del曬接近280張 '正版' 嘅時候

Del完相又係一條好漢,出個此地無銀到極點嘅story

好可惜有啲 '客人好評' 都係唔捨得del
J M 2隻字依然提醒住大家
佢肯定再del咗一次,連佢其他有香水出現嘅story都無埋呢啲做法應該係沉一排再出返嚟啦

Push
我上個月買左枝diptyque 啱啱睇先發現佢個樽身係假貨 上網話假貨個玻璃內壁線條唔流暢 同埋樽蓋嘅字體會粗啲 而且隻隻字粗幼一樣 我個枝好似中左

店主一個禮拜啦喎 幾時出嚟解釋吓?
推!
係glow間嘢買左香水中左伏⋯依家應該點
解咩釋ar 店主private 咗account 繼續呃啲followers la
叫佢退錢!我都中左!條撚樣仲要串柒柒咁覆我吾講以為係我做錯野
不過成功退到錢!

hktvmall信唔信得過
Hello 絲打!一開始佢可能繼續扮無辜/串返你轉頭唔肯退唔緊要,只要企硬唔退就報海關呢段時間我有幫幾個絲打+IG Shop去追返呢啲所謂水貨IG Shop/批發,所以先無update大家,全部都一直有良好進展而我keep住有follow up海關 / Jo Malone email,所以千祈唔好怕無人理
建議追返 Post 1 有絲打放過對比,如果有懷疑可以先 Email HKTV Mall,件貨唔係 HKTV Mall 直接出唔代表佢無責任

不過我見佢講明香港行貨,咁佢會唔會係正規代理? 或者俾埋保養資料你?
絲打好叻一定要企硬,支持退完錢再報海關

絲打直接同店主攤牌啦攞得幾多得幾多
支持你叫條仆街店主退錢!
之前係puppy.xx 買左一set lamer 一set guerlain 護膚品 價錢超平 唔洗兩千 買返黎lamer 質地同之前用開既唔同 香味都唔一樣guerlain個套好大浸酒精味 同係專櫃送既版仔唔同 係咪買到假野見佢係黃店多followers又出曬樣咁 guerlain 返到黎打開其中兩支logo印刷伏伏地 可唔可以幫我睇睇依家好驚 唔夠膽用上面
絲打我跟你上面個名上IG打見到一間賣袋唔肯定係咪你講嗰間,但建議你同店主攤牌,指出你覺得有問題嘅地方,呢個樽身印刷咁差佢無可能話係水貨就走得甩,有時間真係報海關搞搞佢FYI 就算佢講到幾抵,你點都無辦法想像一套原價5000走唔甩嘅Lamer Set 攞貨只係500-600蚊,講緊8件產品都唔洗800蚊,所以絲打你唯一做得啱就係無搽上塊面下面俾少少我之前為咗資料搜集入咗嘅批發GROUP咩牌子咩款都有,你可以追返幾個POST我好似都有擺

係代購袋個間 之前有買過野冇問題
啱啱開埋支雙管精華 按壓出黎個個位完全㩒唔到 然後又係好大酒精味
當時冇cap圖 得返reply story 可以save 圖
喊出黎 都幾千蚊
絲打有無諗住追究?如果就住你所講嘅產品情況,加上批發GROUP又咁啱有呢兩套嘢,確實有可疑嘅地方!我見佢12月尾呢張相仲有現貨擺舖頭,如果得閒可以報海關試吓佢

好 我同佢聯絡左先 希望可以搞清楚有update 再同絲打講 唔該曬
呢款包裝點解仲會有人問真假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞