IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
我買過兩次 都係真嘅 但唔知有冇溝貨 如果你擔心 可以影上嚟幫你睇睇~換個安心
https://youtu.be/F6qa6VwX-R0
曾經有YouTuber講過點樣分,樓主可以將呢條片post埋比大家參考
驚就唔係貪平去專門店買
Ordinary本身都唔貴仲可以點平
樓主 請問有冇聯絡方法
因為唔係好方便直接貼上黎

Glow private 左佢ig shop
佢幾時出嚟回應
正正經經去門市買唔得 係要省幾蚊買假野用爛面
用落塊面度嘅真係唔好慳
假貨香水最多令你有陣屎味
啲假護膚用爛面就慘
呢個post啲人就係貪平先係ig shop買野 你叫佢哋去門市冇人會彩你
星期日已經有睇IG黑店1 然後發現有啲ig shop應該都要公諸於世
圖一個ig 已經轉左icon 仲del左好多相 唔知係咪身有屎呢
圖三個ig 啲相同大家之前po出嚟啲黑店ig既相一樣咁制
幫手推下
絲打你有無CAP第一間嘅全部相,佢已經即刻DEL曬,我CAP曬佢IG STORY
唔好意思,因為我個分身IG追撃緊太多DM暫時唔太方便,所以幾唔方便都要麻煩你影上嚟
絲打呢枝我未搵到source,我見到你後面好似有個中文label?
不過我真心唔推介大家亂買 Kiehl's,一來本身已經唔算好貴,二來我呢兩日見得批發group太多post,佢哋真係洗臉爽膚水面膜精華面霜仲有套裝連化妝袋全部都有假,我唔再cap你可以碌返相
我覺得佢有賣sample有加分!
想問吓大家點睇呢兩間shop。我之前上byredo官網睇,佢哋係冇三支30ml嘅香水set賣。
唔肯定係唔係同一間shop,但係個名差唔多。
佢而家del晒全部post
就咁睇30ml jml都叫呃得下人
30ml x3 嘅byredo $588 真係破綻嚟
三枝裝byredo 一定係假
利申 買過 三枝啲味差唔多好粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞