IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
唔好意思可唔可以幫我睇睇真定假
真係唔知道原來diptyque原來咁多假野
Khiel’s香港無得賣咩?點解咁都要代購?真係有人幫襯?
我覺得呢幾間應該係真貨假貨溝住賣
啲人成日貪平⋯⋯
但khiel’s under loreal group唔好買啦
呢種係咪叫木咀
有冇真貨喺手?
用支30ml影返真假對比照
喺product page一星佢
形容返真假分別,upload相

呢間似真? 之前睇香水post先識呢間
其實呢個年代咁發達呢d 大牌子仲點會有咩平行貨
一係批貨有問題流出左,一係假野

btw, 想問下有無邊個集運可以買到韓國香水
我之前睇佢sell penhaligons gentleman mini set
諗起Selfridges有,想買ladies, 之後發現Selfridges sold out 得番gentleman
同mmm memory box 都係 佢話補貨個陣 都係咁啱Selfridges 有
所以我諗佢有部分係Selfridges 入,唔知有無溝貨

但我都建議大家專門店買 或者Selfridges 買 自己買先確保到一定真

唔知大家有無買過呢間 試過買一枝啲味錯撚哂

有冇人買過呢間 佢有冇賣假野
想請教下Hermès有冇出過呢個香水set7.5ml*4之前係carousell買左
似假
$380 又Carousell,都假左9成啦
假野黎
請問點樣分?
睇枝管,最頂個舊係實色白色,正品應該透透地
另外紙盒入面應該有黑色個托
正品既紙盒入面應該冇黑色個托

真個個噴嘴唔係你個個咁下次去門市買啦
之前上網睇有人教捽下張招紙,d金色係唔會甩,只會巢左,但假野果d金色係會甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞