IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
怕GLOW店主搵唔到告龍豐賣假FOREO俾佢,我決定將最新龍豐客服對話俾埋佢

大家快啲重溫吓GLOW店主賣嘅粗字FOREO Luna 3 洗臉機同點回應

佢SEND俾我張相應該就係所謂幫佢攞貨嘅朋友嘅回應

好可惜琴日已經俾客服踢爆!

人哋啲字好幼架渣

俾埋今日WS覆我,同店主賣一樣藍色嘅大家睇吓

等睇店主點樣反擊有幾無辜
Ig 黑店講嘅嘢都係差唔多
呢間賣成5百幾蚊,賺多人一個double fatfat
噴管+盒+回收標誌都合格
睇枝管似真
Push
Push
用ig shop咁on9都開到 2
繼續過嚟追post
樓主加油
「不同季節或配方改變令氣味顏色外包裝唔同」鳩吹到 啲大牌子qc有無咁差呀屌

「世界不同供應商提供,產品標籤有所不同」正規供應商同假貨供應商咪會產品標籤有所不同囉
其實D人係咪唔識分水貨同假貨

蝗會黎香港走水貨
但唔會走假貨架嘛

啲蝗點分到佢地走嗰啲係水唔係假?
分分鐘都係假
GLOW 2.0 呢間IG SHOP叫 @bowie.poyi 一個POST得10個LIKE有3個都係疑似店主AC!最後嗰個 @poyi.natural 喺聯絡人嗰度㩒吓就會見到個電話,我用轉數快睇個名又咁啱係poyi

冬天會係English Pear & Freesia,夏天用就會變左Wood Sage & Sea Salt,勁過正版
好多蝗買所謂水貨電器都係買假野,果d咩豐澤百老匯單香港人一睇就知假
另外上個POST有絲打問嘅奇怪Dyson,啱啱先留意原來就係串過馬撚2.0店主,因為呢部店主特登講明係正貨,唔知店主睇完官網又諗住點解釋呢

希望店主睇到個掣唔同咗唔會跳掣啦
Ig 久唔久都有d 平到好唔合理既le creuset代購
幾千蚊個煲賣幾百
仲要幾隻色任揀
推呢個
係hktvmall買左果set野
估唔到咁都中假野
之前係嗰間pony store買過枝3ce唇釉 點知過咗一個星期啲包裝甩哂漆 搽上嘴啲質地極差
之後我個frd送咗枝一樣系列但唔同色嘅比我 發現勁好用
用咗咁耐都冇甩漆
繼續推
Byredo都係假
用撚到人爛面點賠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞