IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
絲打我係想講打呢個注意事項嘅IG
呢個咁猖狂打成咁就梗係唔只5折啦
假貨仲要食水咁深
嗰日同佢對對吓質,仲有個自稱係佢客人嘅DM我話佢買嘅BYREDO係真嘅
點解條友會知道你ig
所以我先話佢一定係店主,呢張圖上個POST擺過出嚟,當時只係發生成件事幾個鐘,竟然有個聲稱買過嘢嘅客人會幫拖,重點我當時話佢賣假 Jo Malone + Foreo,呢個客仔就落足嘴頭話佢啲 Diptyque 同 Byredo 係真
話説琴日俾個絲打點醒咗,去咗FB搵批發GROUP

一個夜晚都咁多貨,怪唔得啲IG SHOP咁多突發ON SALE 大家小心啦

唔quote上面
痴線啲假貨猖獗到

推推推
講到佢冇錯咁
唔好意思搭單問
有冇人知邊到仲有得買依隻 bread n butter香水 幾年前買過 真係好鐘意陣味係平時bread n butter舖頭陣味
不過依加已經搵唔返 好似停產左
或者有冇類似嘅味推介
建議先追擊最串嘴果個假貨當真貨的賣家
令佢負返法律責任先
如果要眾籌訴訟費用的話會支持
Lm支持樓主繼續追擊
推啊
Lm
條臭雞擺明想等件事沉底
之後過多排再出嚟呃人
所以要推到佢出嚟回應為止
支持殺一儆百
眾籌訴訟費用完全冇問題
你支野仲有無架?
拎去賣香水啲counter 例如連卡佛/faces個啲問佢有無類似
唔知work唔work 希望幫到你
得返2支空樽不過應該仲有少少味 雖然幾年前了
唔該哂你
咁有冇得追討到?應該要斷咗啲批發米路先
咁啲人拎唔到咪冇得賣
已經唔係一間兩間係咁樣 依家係幾十間都係咁樣
屌得一兩間其他10幾間正常運作 fatfat
希望大家可以集氣,幫個絲打追討緊
如果大家有心追我先公海開多個追撃啦!
因為成個故事都幾長,涉事金額係5位數字,黑店店主仲威脅到貨佢CHECK完係假貨會直接送去海關不設賠償,絲打依家報緊案,等陣同大家UPDATE
想問下樓主呢支jm有無問題

即係有個絲打係glow買咗五位數字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞